2010!

Igår kom nya soffan! Jippie! Några svordomar och trasiga fingrar senare, samt borttappandet av den enda skruvmejseln, (vi hittade den igen.. inuti soffan...) så stod den där, i all sin glans... några fina kuddat i och VOILA!

Så här snyggt blev det..



Hörnan längst in till höger är min. Vad nån än säger. Man kan ändå inte ligga ner och spela WOW.. så det så! ♥

Idag skiner solen, och det är så där frostigt och härligt ute.. Jag gillart!
Ska snart ta en liten sväng på stan innan jobbet och trixa lite inför morgondagen- den sista dagen på året!
NYÅRSAFTON!

Brukar tycka att det är lite överspexat med nyår, okej det är såklart alltid roligt att få klä upp sig lite extra, maten, stämningen och allt det där.. men många gånger har jag själv varit med och planerat, och styrt upp och handlat och lagat mat och gjort allt allt allt... och sen blir det nåt slags antiklimax på nåt sätt.. inte så kul alla gånger, men i år blir det inte riktigt så, och det känns väldigt bra!


Jag är supernöjd med klänningen, stayupsen är inhandlade, ska köra sotad, glittrig mörkgrön make på ögonen.. så himla tjusigt! Vet inte hur frillan blir än.. önskar jag hade fått klippt mig innan, men jag får göra vad jag kan me skatbo´t!

Ser fram emot imorgon, det ska bli riktigt roligt! Kommer sakna många av min fina girls som jag inte får fira med i år.. men nästa år kanske!

Hoppas ni alla får en glammig afton att minnas!!

GOTT NYTT ÅR!!!!



Fjädrar och paljetter

Nej det är inte min nya karriär som can can dansare i Vegas vi pratar om, utan den underbara, årliga Victorias Secret Fashion Show!!! Ikväll kl 20 på tv3! Inte missa! Vi har tvätt-tid, men det skiter jag i, min älskling får tvätta isf ha ha ha...

Liten förpeek.. alla bilder är inte från årets show, men några, så vill du inte se nu, så låt bli!




Jag vill ha dojorna. Ge mig!!!












Petra Pan!



















The Godmother of V.S, Heidi Klum, väldigt tydligt att hon fött 4 barn. Not.



Som sagt, bara en liten peek! Ikväll blir det nog en sprakande show med massor av fina numbers och artister som tex Fergie!



xoxo


Dressed for success!

Klänning är fixad, insydd och något kortad- voila! Sitter som ett smäck! Sorry syrran, den är och förblir min! :)

Lite annat godis- följande har jag beställt från H&M

                

coolt linne och sköna sommar armband... 


lurar även på dessa bikinis...

    

Varför ska sommaren vara så långt bort..

fast kanske är den inte det ändå...

 

Godnatt alla små!

 

 


Ett paket

kom med posten idag och där låg min fina nyårsklänning! LYCKA!! Ända tills jag kom hem och slet upp påsen och slängde på mig blåsan. En sekunds besvikelse, sen ett lyckorus, wow- har jag gått ner i vikt? Troligtvis inte.. eh.. fan. Den är för stor!!!

Suck, hinner ju inte byta den tills torsdag, så nu åker min lilla symaskin fram. Den måste tas in i sidorna lite sen ska den nog sitta som ett smäck!



 Typ så här snyggt!





Grinchen har somnat... ♥

Adjö!

Grinchen Gimmo

Min katt Gimmo är rolig. Fjant-Olle, den andra katten, älskar julgranen och allt som dinglar i den, medans Gimmo inte bryr sig märkvärt.. för sån är han ;)
Men nu fick han ett bryt på det där fåniga trädet som står i vardagsrummet och förmodligen skymmer hans sikt, så han sitter och stirrar på en röd glittrig kula, drar upp tassen och drämmer till den allt han orkar. Sen går han! ha ha ha... underbart! Mammas kisse det! Dumma j...la träd tänker han nog ha ha ha!



En sekund senare, Gimmo´s leaving the building.



Idag är jag ledig, vilket börjar höra till vanligheterna, och jag börjar vänja mig! Inte bra, men jag har varit grymt trött nu efter allt jobb innan julen så det har varit väldigt skönt att vara lite ledig. Ska jobba en stund på nyårsafton, sen blir det fest hos Niklas och Pernilla i blå villan! Ser fram emot detta!



De e gött att va ledig. Tack mammi för raggisarna, lite stora men det gör inget! ♥


Nu ska jag hoppa in i duschen och springa och hämta min nyårsblåsa som kommit med posten!
Måste ju hinna prova in mig och se om nåt behöver fållas och tas in och så nånting för kragen och så ska jag... ASKUNGEN!!!!

Nä nu har nog till och med jag fått en jul-överdos.

Hej då!

I mitt stora hus

ska det finnas ett stort sovrum, med fönster från lågt till golv till högt i tak, såna man kan sitta i. Sen ska det vara ett ljust trägolv, skira gardiner, svala färger, som grå-blått, vitt och en stor silverspegel... där får gärna finnas en kakelugn som sprakar och värmer härligt kalla kvällar.. och en jättestor säng med massa kuddar och fina lakan..

som till exempel lakan från Lars Wallin!



Vaddå, man kan väl få drömma...

Godernatter!

REA!

Idag har jag varit en sväng ute på stan, tänkte inte sitta ensam hemma en dag till, när det faktiskt fortfarande är jul och jag är ledig. Däremot tänkte jag se om jag kunde fynda ngt i affärerna som idag bara fullkomligt kräks ut REA!!! Det gjorde nästan jag också, när jag kom till varuhuset. Laddad var jag, shoppingglad som jag är, men fick lite av en chock när jag kom innanför dörrarna och stod där redo med mina presentkort i näven... vafan..
det var ju mer folk än den 23 december!, alltså  K A O S ! ! Mötte snabbt upp vännerna Choffe och Sara, som redan hade fått tag på ett par dojor. Jag behövde bara kaffe. Så vi gick och fikade.




Inte jag i år.


Sen fyndades en jacka, av Sara på Zara. Kul, jättefin va den. Så det enda jag kom hem med idag var ett paket slingmedel, ett paket kattsand och ett ganska gott samvete. Jag har ju garanterat inte förlorat min shoppinglust för evigt, den blev lite skrämd bara av alla galna människor, och gick och gömde sig en stund.

Nu har jag istället storstädat huset och sitter och njuter av det, samt klappar mig själv på huvudet.

Och apropå huvud, så ska jag slänga i slingorna nu!

Tjippp!

Försmak 2010

En liten peek på H&M´s vårkollektion för 2010!



















Önskar mig samtliga pieces!

Over and out!


God dagen efter jul!

Igår var det julafton! Mysigaste dagen på året, som firades först hos syster, i vanlig ordning, därefter bar det av till familjen Rohana för ännu mera mys och firande!
Så igår var dagen späckad och jag var en dålig bloggerska! Men det blir det ändring på nu! Min fina älskling gav mig nämligen en väldigt fin julklapp... en dator!!



Liten rosa söt! Precis som jag ha ha ha.. nöff nöff !!

Såå jag är grymt nöjd och glad... (nöfff nöff igen ha ha ha...)
Fick fantastiska julklappar i år, vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna allt men jag tackar och niger ödmjukast!! Nästa vecka kommer även en sprillas ny soffa till vårat vardagsrum! Mohahaha...

Idag ringde min älsklings alarm 06.15 och han fick skutta ur sängen och åka till jobbet, tyckte såååå synd om honom.. hoppas du är lite pigg sen hjärtat, när vi ska till Jenny och Erik på julmys!

Nu vill jag önska alla en fortsatt fin och lugn jul!

Tjing!

Nu är det dags!

En dag kvar!
Igår inhandlades världens finaste lilla gran! Eller den är rätt stor ändå, men lite mindre än förra året. Och tjock. Nu är den klädd, det gjorde vi igår kväll vid halv 12 när älskling kom hem från innebandyn.
Jag gjorde även en ny julskinka som vi kan smaska på ikväll, när vi ska rimma på paketen! :) och så ska jag ju göra tryffeln också, inte glömt, syrran! ;)
Älskar uppesittarkväll! Äntligen är det den dagen! :) Men nu hinner jag inte tjattra mer, jag måste iväg och fixa de sista 3 klapparna... Innan jag börjag jobba. Sista dagen i dag, sååå skönt. Sen ska jag vila i tre dagar och bara njuta.
Underbara jul.
Vi hörs imon!
GOD JUL!

Page

Jag har nästan bestämt mig för den här frisyren- Jag menar ska det göras så ska det göras ordentligt... och denna gången är ordentligt ett måste.

Hejdå.

R.I.P

Skådespelerskan Brittany Murphy är död. Hon dog tidigt i morse av hjärtstillestånd.
Känd från filmer som bl.a "8 mile", "Clueless" och "Smekmånaden".
Hon blev bara 32 år.. Sad.
Nu till något mysigare, det snöar ute, på riktigt!!! Tänk om det fick ligga kvar nu då, till jul och gärna över nyår också...
Blir nääääästan sugen på fjäll-weekend när jag ser den här bilden, även om jag alltid föredrar solen framför snön.. hmm..
Hit vill jag i vinter.. tillbaka till El Gouna, Egypten.
Imon ska jag köpa julklappar! Så alla ni som vet med er att ni kommer få julklappar av mig, sätt igång och önska, alla utom min kära syrra, jag VET redan allt du önskar dig! Ha ha ha... Jag vill hemskt gärna ha en grå mys tröja från Zara! Tror det va polo på den, ska kolla igen imon.. Kul me jul, när man får önska sig saker :)
4 dagar kvar till jul... I love it!
Nu ska jag ta en dusch, och krypa ner i nybäddad säng.. Mmmmm.
natti natti

Städa städa!

Jag är ett städfreak. Det har jag kommit på nu. Likt min älskade vän Frida, låter jag nu dammsugaren stå framme, så att den alltid är tillgänglig ♥ Ifall en dammtuss skulle anfalla! Och det har vi gott om här. Tack kattkräk. Förlåt, mamma älskar er... ha ha ha...
Mamma, har jag ärvt den här städmanin efter dig tro..? Det kan ju inte va nån annan i vår familj i alla fall...
(mamma du kan kommentera detta om du klickar på "kommentarer" längst ner på detta inlägg ha ha..)
Jag får i alla fall ingen sinnesstämning om det är massa disk i köket, eller om det ligger 1 dm damm på tv bänken, för att inte tala om en hög kläder, eller inte EN hög utan ca 3-4 st, utspridda i rummet.
Så nu städar jag typ.. varje dag, men rätt skönt, då slipper man ju mastodont städning en gång i månaden.
Jag och Olle. (jag vet, det är en kanin, men känslan stämmer)
Igår skulle jag göra knäck, men insåg att jag inte hade formar så det räckte, så det blev choklad- kola istället! Jäklars va goa dom blev!! Hittade ett bra recept på recept.nu av Alexandra Zazzi, ni vet stål-kvinnan som tog hem hela Robinson när det begav sig.
Igår gjorde jag dessutom ett besök hos min grymma frisör och bokade en tid... och hon sa mig den sanning som jag så länge hade fruktat.
Hon dödförklarade mitt hår. R.I.P. Amen.
Så den 28e januari åker det av och blir BLONDT!
Den här frisyren är jag gör-sugen på!!
Får dock se hur det blir med luggen..
Jag får drömma vidare om det sen, för nu ska jag springa till jobbet!
Puss o kram, idag är jag inte lam ;)



Latte-time!

För er som inte redan visste, så öppnar "Starbucks" i Sverige nästa år! Visserligen bara på Arlanda flygplats, men ändå..
Starbucks är världens största kaffekedja och finns i stort sett i hela världen, utom i Sverige. Men nu blir det alltså ändring på det. Kedjan startades 1971 och är ett börsnoterat bolag. Förra året visade Starbucks för första gången en förlust. Men det kanske vänder nu då, kalla Sverige kan alltid behöva ytterligare en kaffekedja, och denna gången ett riktigt original! Samtidigt kan jag tycka att det är lite tråkigt att allt USA-hypat ska exporteras, det förlorar ju liksom sin charm då..
men vem blir inte sugen på en sån här...
Lilla jag utanför Starbucks i Waikiki

Fenomen

Det finns personer som har enorma gåvor... En av dem är en tjej på 13 år från en liten by i Norge. Hon heter Nora Foss-Al Jabri och har en sån fantastisk stemme og talante att jeg bare må dele med mig av dette her (Haha.. kunde inte låta bli) så fler får höra henne. Förhoppningsvis får hon ett helt super- amazing liv om hon fortsätter så här!
Jag och Emelie har suttit åtskilliga kvällar och You-tubat Nora och hennes uppträdanden- men så idag dök hon upp på Oprah- då har hon kommit långt!!! Och mkt riktigt, nästa år släpper hon sin första skiva!
Kommer snart ett klipp med Nora!

Bak!

Julbak alltså.. I helgen tänkte jag julbaka! Jag har ju redan gjort lussekatter, och tryffel en gång, men ska göra en omgång tryffel till! Har ju lovat syrran och Jennie att ta me på julafton. Får väl se om det blir några över ha ha..
Denna gången blir det vit tryffel, kanske med lite smak av rom, eller punch, för det var det som önskades.
Jag ska även göra choklad- kola och knäck! Micke får hjälpa till med att ställa upp knäckformarna- för det gjorde han så enormt bra förra året! Ha ha..  ♥
Jag har letat lite recept på nätet och hittade tillslut några som verkar bra, konstigt att dom är så olika.
Man blir ju sjukt sugen... gaaaahh!
Just nu vill jag bo här! Och där ska vi fira jul hela familjen! Båda två alltså ♥

Sista lediga dagen!

Wohooo! Idag är det tisdag, inte för att det är nåt särskilt ball med det, men just idag är det är en helig dag för mig. En dag för vila, lite paketinslagning och pyssel och ytterst lite städning. Jag är ledig!
För sista gången innan julafton. Sen blir det gasen i botten- tuta och kör!
Skönt med en ledig dag idag så jag får vila bort min snuva lite oxå, va INTE pigg på jobbet igår.. blä.
Tittar på "Efter tio" med Malou, idag pratar dom om blogg-mobbing. Blä igen. Små skitungar som knappt vuxit i sin käft har tydligen såååå mycket att säga och tycka till om. Speciellt om människor dom inte känner, dom stör sig på allt- allt- allt, saker dom är så långt ifrån att dom egentligen inte borde ha nånting att säga om. Så, jag har kommit på varför dom slänger ur sig massa elakheter- dom är:
#1  avundsjuka. Det är väldigt uppenbart.
#2  dom vill bara höras mest och värst, för att likasinnade (läs lika korkade) ska hålla med och där igenom skapa en liten "grupp" som hetsar varandra att hata något dom inte förstår sig på över huvud taget.
Hur kan en hemma blonderad fjortis som inte har någon som helst erfarenhet av vuxenlivet, kalla en helt vanlig söt tjej för en dålig mamma. (deras stackars mammor har ju uppenbarligen misslyckats) Och även kalla hennes lilla dotter på ca 1 år för missfoster.
Har dessa små typer tur och växer till sig någon gång, kanske dom får uppleva lyckan med att någon faktiskt vill leva med dom och skaffa barn. (förmodligen inte, dom kan ju inte ens stava)
Så fruktansvärt ointressant och patetiskt.
Suck.
*****************************************************************************************
Nu ska jag äta en god frukost, kolla lite på julklapps listan... ;) och bara njuta av min lediga dag!
På fredag är det den (numer) årliga julmiddagen på Ester! Ska bli supernajs!
Längtar till det!
Ha en bra dag alla ni där ute och  va snälla mot varandra ;)
Tjing!

Måndag..

Då var det en ny vecka, helgen bjöd på festligheter, men min kropp orkade inte riktigt.. förkyld!
Så jag gick hem från födelsedags-kalaset och bäddade ner mig med raggsockar och dubbla täcken.. brrr..
Hoppas att mina girls hade en jätterolig kväll! Nästa gång är jag på! :)
Igår gick jag o mamsen en sväng på Ikea, inte så mkt nytt som hade hänt där.. dom börjar väl inreda våren snart, så jag inväntar det och låter julen löpa på. Nu är det ju faktiskt bara en och en halv vecka kvar! Myyyys...
Vill ha en gran snart.. gärna denna veckan! Måste möblera om lite först tror jag, om vi ska få plats med en.
Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och försöka dra mig igenom den här dagen.. en ipren och lite clear-eyes så ska nog det gå bra.. he he.
Ha en bra dag!
Tjipp!

Skapande..

Jag har en dröm, en gammal dröm.. eller några stycken faktiskt, men en av dom starkaste är att designa och sy kläder...mormor va sömerska, mamma har alltid sytt och jag älskar det, men då blir det mest att jag syr om andra redan befintliga plagg, och det har jag gjort så länge jag kan minnas.
Så varje gång jag ser Project runway får jag lite ångest för att jag aldrig gick den skolan, från början liksom, och lärde mig alla grunder.. mönsterkon struktion för det första.. det är ju aldrig försent bla bla bla.. men det blir ju aldrig av. Däremot fick jag en ny symaskin av min älskling i julklapp förra året, så nu är det ju betydligt lättare i alla fall! :)
Enda kruxet är egentligen att hitta fina tyger.. konfektionen, alltså modevärlden, köper ju upp allt fint som finns i material, mönster och färger.. så jag får nog fortsätta sy om mina H&M-toppar, tillsvidare.
En av väldens mest begåvade couture designers är, enligt min mening Elie Saab..
En man från Beirut som gör helt fantastiska gowns.. började som 9-åring att kladda på små block när han inte hade något annat att göra, och hjälpte sina systrar att styla dem. Liten blev stort geni-  hans främsta kunder idag är Beyonce, Drottning Rania, Catherine Zeta Jones, Teri Hatcher, Mischa Barton, Eva Longoria-Parker m.fl.
Mr Elie Saab and wifie
Titta och njut..
Peachy flowers...
Drama Queen
Angel...
Cocktail Cookie
I do...
Queen Rania av Jordanien
Eva Longoria-Parker i en kortare stass, urläcker!
Mischa Barton i en pastell dröm..
Dream on....

Vackra ting

Det finns mkt man vill ha är i livet, förutom de självklara ögonstenarna ; kärlek och hälsa..
som t.ex fina smycken. Jag är inget fan av klassiska guld/silver smycken.. typ konfirmations-korset, student- ringen från Bismarck och sånt tjafs.. men gärna lite finare bijouterier.. utan att det skriker Guldfynd ;)
(förutom en fin förlovningsring då såklart... i vit-guld.. med en sten.. som kommer nån dag.. kanske.. hoppas jag innerligt! ♥
Det här är vackra ting, Nicole Richie och hennes eget märke "House of Harlow"
Älskar armbandet med dom stora stenarna...
Coolt halsband.
Huvud-smycke.. $100.. bara.

HURRA! HURRA! HURRA!

Idag är det bara Emelie´s da´!!! Antar att du ligger hemma och är lite sjuk, men jag ringer såklart sen o kollar läget!

♥♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥♥  ♥♥♥♥♥♥
En kaffe mocca och en Tarragona väntar, när du är tillbaka bakom disken och servar Siba´s alla glada kunder!
Ha en fin dag hjärtat!
Love!

To be or not..

Jag gillar Cameron Diaz. En av mina favvo-filmer är "The Holiday", en supermysig julfilm men Miss Diaz, Kate Winslet, Jude Law och Jack Black. Funkar alltid att kura ihop sig framför när julen börjar närma sig.
Hon spelar oftast lite galna roliga roller, alltid snyggt stylad, alltid pigg och äckligt fräsch. Hon får mig att vilja träna******* av mig! Och att vilja le, jämt.
Och bli blondin igen. På riktigt. Så nu får det bli så! Kola-huvud-hejdå! (det rimmade.. ha ha )
Blonda slings med röda lips- I love!
Sitter just nu och kollar på "I hennes skor", där hon egentligen spelar en ganska taskig typ, men den är bra!
Elak lillasyster, bortskämd och självisk... stackars storasyrran får ta all skit.. story of my life!
SKOJA BARA! Puss syrran! ♥
Från "The Holiday"
För 53 dagars sen var jag här. Jag har lite svårt att förstå det. Nån gång kommer jag att vara där igen :)
Frangipani, finaste blomman i världen.. växte överallt på Hawwaii.
Mmmm... Mahalo :)

Halvägs!

Nu är det onsdag! Halva veckan har gått.. den 9e alltså.  Jag ska snart kila iväg och jobba, onsdag betyder lite mer att göra, lite mer shoppingsugna kunder, mastodont-beställning.. lunch en halvtimma och sen var denna dagen över!
Ikväll är det "pernillas jul" ser jag fram emot, himla julmysigt.
Alltså Facebook.. verkligen.. jag är sååå trött på skiten, folk skriver en massa onödigt tjafs (jag me, men inte så mycket) man ska "like"a hit o dit och kommentera och berätta om hela sitt liv för folk, som i dom flesta fall inte villl veta.. särskildt ointressant är det med dom som skriver om sina barn.. BOOOORING!!! Jag bryr mig liksom inte om lille Kalle va dålig i magen hela natten.. Blä... nä jag har tröttnat. Och VARFÖR "adda" någon när du sen ändå inte vill hälsa på, på stan, när man möts i verkligheten??? ha ha.. det är ju skrattretande. Sen verkar ju F:B vara den enda länken mellan vänner, missar man en "invite", så missar man kalaset.. (?)  Men jag hänger kvar ett tag till och ser om det händer nåt kul.. ha ha.. ingen vill ju vara utanför! ;) Ta det inte så hårt, jag behövde bara avreagera mig lite.
Syrran jag håller på dig. ♥
Puss på er alla mina vänner, jag är er, med eller utan Fisbok!
Tjipp!

Bra start på dagen!

Idag fick jag mig ett otroligt gott skratt när jag gick in på min kära svägerskas blogg. Hon spydde, liksom jag, galla över årets julkalender..  och skänkte sina sympatier till dagens barn, som inte får uppleva det där mysiga med en julkalender, mystiken och den där känslan som inte går att se eller ta på, utan bara ska finnas där och uppfylla alla barns kroppar och sinnen, varje dag ända fram till julafton.. sååå, hon har nu gjort alla barn, och mig, en väldigt stor tjänst, nu kan man se alla avsnitten av "Sunes jul" på hennes blogg! Så gå in på anidifranco (länkad från min sida) och titta, minns, skratta och njut!  ♥   ♥   ♥
Då var det tisdag, den 8:e, December knallar på! Snart är det jul! :) Jul-älgarna är på plats, liksaså tomten me dom randiga strumporna! Min älskling gjorde första julskinkan i söndags! ha ha och känner jag oss rätt så blir det minst en till! Ikväll ska jag slå in lite julklappar och mysa.. Desperate Housewives ockå icke att förglömma.
Hoppas ni får en fin dag!
Tjing!

Yes!

Då var fredag kvällen till ände, Idol-finalen är klar, det blev kaffe för min del ikväll.. va lite inne på ett glas vin eller tre.. men det uteblev (?)

Sååå.. då var dom tvååå! Erik (the voice) och Calle (the true rocker) står nästa fredag och battlar på Globen´s scen. Helt rätt, om ni frågar mig. Alltså Tove är ju bedårande, men jag tröttnade ganska snabbt på hennes flaxande. Grymt mycket roligare att se hur Calle övervann sin scenskräck och bara tog över hela skiten.. :) sen är ju Erik redan en kung i den bemärkelsen, så det var ju ingen överraskning. Direkt. Lite överraskande att han hängde löst i några sekunder.. alla tonårsflickor runt om i landet måste ha svimmat i blotta förskräckelsen och vridigt sig i sofforna av rena ångestattacker.. huuu..
Men spännande nu på fredag alltså.
Syrran me familj står stadigt i Globen nästa vecka och bevakar det hela.
Må bäste rocker vinna!
FIRE!!!
Nu är det läggdags för min del, fullt ös på jobbet imon, och sen tjej-mys!
Ska bjuda på nåt lite extra imon.. :)
Natti natti

Fest tider!

Jag har visserligen redan köpt en klänning som jag tänkte att jag skulle ha på nyårsafton.. men det kan hända att det blir en annan.. hittade den här på Nelly igår kväll..
Tyckte att den va cool, och lite "jag".. Med massa rockiga smycken för att over-do-it lite.. det får man ju på nyår, eller hur?
Det är smala axelband på den, men vill man inte ha dom så är det ju bara att ta bort!
Va tycker ni?
Ha en bra dag, nu drar jag mot jobbet och allt vad det innebär på en kundklubbs-dag... KAOS!
Tjipp!

Glögg

Idag var jag och tog den där sprutan, klart! Så nu ska jag sluta tjata om det.. förutom att det känns lite, jag är seg i kroppen, och har lite ont i armen. Fick ställa in myskväll me girlsen, himla trist, men jag ville inte ge mig ut i kylan och mörkret när jag kände mig krasslig.. men vi ses ju på lördag!

På lördag ska min sambo iväg på julfest i Göteborg! Kul för honom.. så jag ska hänga med tjejorna.
Blir nog en lugn kväll för min del ändå, inte så sugen på utgång, men det är ju alltid mys innan :)
Snart ska jag kolla på Pernillas Jul, äta en enorm lussekatt och dricka glögg.
Jisses vilken jul-nörd jag har blivit!
Kanske för att jag varje år tycker att julen rusar förbi alldels för fort, och jag har svårt att hinna insupa känslan och njuta av den.. tacka vare att min syster är så supergrym på att fixa julafton hemma hos sig, så får jag alltid en skön känsla i sista sekunden. Men i år ska jag banka in det faktum att det snart är tomte- dags och det ska jävlar i mig va jul varje dag denna månaden!
Amen.
Nu måste jag plocka fram mina jul-älgar och tomtenissen med dom randiga strumporna.
Herregud, det är ju den 2:e idag..

Frost...

Idag vaknade jag av min älskade vän solen´s strålar. Hej Det var längesen.. Hawaii sist tror jag.
Det ligger lite frost på gräset och det ser ut som någon har strött glitter över stan.. sååå underbart! Nu får det gärna vara så här ända fram till jul och nyår. Jag är inget stort fan av snö egentligen.. men det är bara för att det aldrig blir nån riktig snö här på västkusten, det blir ju bara slask. Annars om det låg kvar och var torrt så får det gärna snöa för min del.
Idag är det lediga dagen! Skönt, vi ska tvätta och greja lite här hemma, sen i kväll ska jag iväg och träffa allra underbaraste Jenny, kanske några fler damer som är med ikväll..
Vi ska ses över ett glas vin på Manana och bara mysa..  ♥
Men först tar vi tag i dagen.
Hoppas ni alla får en fin dag!
Kram!

Snälla Tomten!

Kan jag snälla, snälla, snälla.. få dessa örhängen i julklapp?
Jag har varit snäll!
Fullkomligt ÄLSKAR Laila Bagges smyckes-kollektion av "Rock by Sweden Åsitas"
Jag kan gärna ta det här armbandet också, när du ändå är igång.
Tack på förhand :)

Första December...

Idag är det första dagen i den mysigaste månaden på året! ♥


Och idag har jag haft en super-mys-eftermiddag, bara med mig själv! (Eller Olle va me lite på ett hörn också.. kollade så att allt gick rätt till)
Och vi har bakat lussekatter! Skulle gjort det igår kväll, men jag va verkligen inte på nåt bakhumör då, slutade sent och ville bara hem, hem, hem! Men idag slutade jag tidigt så först gick jag och storhandlade och sen hem och satte igång me baket!
Och dom blev, efter viss tvivel angående mina bakkunskaper.. SJUKT bra! Jättefina och helt perfekta! Så det så.. Det enda udda med dessa lussekatter är att dom är helt enorma! Ha ha ha.. tänkte inte på att dom jäser till dubbel storlek! Men jag är bra nöjd! Väntar me spänning på att min Micke ska komma hem och provsmaka.. ♥
Hade jag haft ett fungerande minneskort, som inte fastnat i datorn, på fel håll... så hade ni fått se bildbevis. Ni får helt enkelt ta mig på mitt ord!
Annars har dagen gått fort.. jobbat och pysslat.. vad har ni gjort?
Snart kommer tomten! Eller om ni inte varit snälla..
The Grinch!
Watch out!
Tjing!

RSS 2.0