Converse *

Det bidde inga Fredd Perry dojor för min del. Dom passade inte riktigt när jag hade känt lite på dom, så jag tog mig till Stadium för att byta strl eller till några andra. Och där stod dom plötsligt!
Som jag har väntat på att Converse ska komma med en ljusrosa modell!

Voilá!



MINE ♥

Goodnite

Stående ovationer!

Jag säger bara tack!

Tack Mäster Uggla för den roligaste revy jag någonsin sett! Jag skrattade bort all min kajal igår på Ugglas Revy på Rondo. Sjukt kul och bra! Uggla som iof alltid bjuder på sin alldeles speciella humor, hade här sällskap av ett stycke duktiga dansare och musiker, samt Annika Andersson och den helt fantastiske Per Andersson! Man har ju sett dessa två humorister i Time Out och Parlamentet, men jag hade aldrig fattat rktigt att Per var sååå jäkla rolig. Det var stunder när dom själva inte riktigt kunde hålla sig för skratt.

Jag hade faktiskt gärna sett den en gång till :)




"Let´s go ner på stan!"

Publiken hängde me i den ena gamla Uggla-dängan efter den andra!
I slutet stod hela publiken upp och bara skrek ikapp till "Kung för en dag"

Dom bjöd sedan, till allas förtjusning, på ett extra nr- hela ensemblen klädda i gardin-mönstrade kläder återgav Goodnight, farewell-numret från "Sound of music". Klockrent- och naturligtvis med lille Uggla som minstingen Gretchen.

Kan ni se det framför er...?



Annika Andersson- Sveriges roligaste kvinna!

Ciao!

Kärlek

Idag mitt i shopping-rushen ringde min habibi och frågade lite snabbt vad jag hade för storlek på skor.

"Öh.. 37 " svarade jag lite oroligt.. hmm.. inte helt lätt att köpa skor till nån annan,tänkte jag.. eller ska jag låna nåns pjäxor eller...

"Ska vi åka skidor?" undrade jag lite ängsligt..

"Nej, vi ska inte åka skidor."

Sen fick jag inte fråga mer.
Phu.. han borde ju veta vid det här laget, att jag är en sol och sand -människa och icke en snö och slask -typ.

Så när han kom hem ikväll fick jag en kartong med det här små raringarna i present ♥

Bara sådär...



Hoppas det blir vår snart så man får kila ner fossingarna i dom här!

Tack baby! ♥


Mys fredag!

Fredagsmyset är igång! En form med nacho-chips-grillad kyckling-riven -ost och taco-sås med guacomole är avklarad! MÄTTA och näst intill illamående.. he he..   Vi har svettat oss igenom ett avsnitt "Let´s dance" och precis garvat högt åt "Solsidan" . Sjukt skönt program, nu vet man vad 40 plus livet har att erbjuda.. Hmm..



Idag har jag jobbat duktigt! Mycket att göra och många glada kunder. Alltid kul att jobba fredagar och även lördagar, folk är liksom gladare och mer avslappnade- det är ju ändå helg, löning och många har kanske nåt ball att se fram emot dessa (för vissa) lediga dagar, och shoppar därmed lite extra! Jag invigde min nya fina Odd Molly klänning igår vid en liten mysig middag, som sen eskalerade till en lill-lördag på en lokal krog :)

Jag ska fira Stor-lördagen tillsammans med mina jobbtjejer- det bjuds på Ugglas Revy på Rondo i Göteborg.
Det ska bli riktigt roligt! Älskar Uggla och hans sarkasmer ha ha.. garvar bara jag tänker på det!



Owl!

Hoppas ni alla får en riktigt kul eller lugn och skön helg!
Ni vet ju själva vad som passar er bäst..


Kalispera!

Pay day

Imon är det den 25:e februari. Våren närmar sig, solen skiner och snön smälter. Och INGEN är gladare än jag!
Imon är det dessutom pay-day. Det brukar inte vara någon som är gladare än jag då heller, så ni fattar jag borde ju va helt uppåt väggarna glad! Och det är jag, men just nu är jag ganska trött och små grinig.. så jag tar igen det där glada i dubbel bemärkelse imon istället.

Tänkte visat er mina foton oxå, men min groda här brevid har nog glömt att han skulle hjälpa mig med det.. så det blir en annan dag.

Mitt favvo- linne från Odd Molly har äntligen anlänt tll favvo- affären, så imorgon på PAY-DAY- this little number will be mine!



Ciao



Glamour-måndag!

Idag har jag lekt fotomodel! Det var ganska kul, men som vanligt så spyr jag när nån annan sminkar mig, som desutom gjorde det as-kasst, verkligen.. och håret fick man fixa själv, öh.. ? Men jag och syrran, som jag bjöd me idag, hade sån tur att dom hade 2 praktikanter som fixade till oss i håret.. tjena.
 
Men på det stora hela var det jättekul, speciellt att jag och syster-yster gjorde det tillsammans!

Bilderna blev ganska fina och jag köpte några stycken. Det var ju inte jättebilligt, men kan ju va kul o ha!
Just nu ligger dom på en cd-skiva så älskling måste hjälpa mig med att först lägga dom på hårddissken och sen in i min lilla rosa, för den har ju ingen cd-funktion. Så ni får se dom snart! Ball va?! ;)

Bjuder sålänge på en annan fin bild som min syster har tagit. Hon gjorde nämligen klart idag att hon trivs bättre bakom kameran. Men jag tyckte hon va fin ♥

 Mina fina nieces ♥

 

 Ha em mysig kväll! Imon ska jag va ledig och bara mysa :)

Tjipp!


Palmer och sand...

Nuuuu undrar ni nog va jag har hittat på.. vart ska hon resa nu.. hon har ju inte åkt på sin redan bokade resa till Egypten än ju.. och jag ska resa igen. Och igen och igen och igen! För det är det bästa jag vet!
Förmodligen blir det en resa till i höst. Vart? Vet ej. Drömmen om att återse Hawaii finns kvar, och dit ska vi, men det kanske blir nåt annat denna hösten.

Just nu känns detta rätt intressant....

ME-I-CO!!!

(ni som gillar snö kan ju titta bort, varning för starka bilder...)











Viva la Mexico!

Adios!


Me want

Vem längtar inte efter en tunnare jacka nu..  lite skira linnen och coola klänningar? Det gör i alla fall jag. Så medans OS rullar på så får ni andra som inte bryr er, titta på lite fina sommarkläder istället.

Och kom ihåg, inget för sport-nördar!!



Surf-chic! Och by the way- surfing är ingen sport. Det är en livsstil.



ÄLSKAR!!!! ♥ Mamma kan du sy åt mig...



grönt är fantastiskt skönt...



Perfekt på stranden, me bara bikin under.



Fina dekorationer bak, här krävs nog nipple-cover´s för bästa och snyggaste resultat!
Man vill ju inte ha en trashig b-h som gästspelar här...



Exotiskt...



Strandskönt..

Och så lite djungle-fever för er djärva vamps där ute he he...










Allt från alltid lika sköna Victoria´s Secret...

Adjö.




OS- nej tack.

Finns det nån mer där ute i landet som faktiskt kan leva utan OS? Jag undrar det jag.. för mig är det fullständigt ointressant, men visst, jääääättekul att nån skidåkare med enormt stora tänder och snor i hela snoken flämtar in i mål på första plats, och när hon precis håller på att svimma av utmattning,  får hon en mikrofon upp i käften av en hysterisk reporter me stickad mössa och flätor som fullkomligt skriker "Huuuuur kääääääns deeet?"

Säsongens dummaste fråga, eller...?

Det känns ju förmodligen helt fantastiskt, om det gick bra, eller fullkomligt förjävligt om det gick dåligt.
Men jag kanske har missat nåt där emellan.

Tack -i alla fall, för att inte spektaklet sänds i varenda kanal! Om man får byta kanal vill säga..
jag får det , tack vare WOW, och är mycket nöjd.

Men i natt har jag inte sovit många minuter. (vilket kanske märks) OS-Tv:n stod nämligen på, hela natten, medan kära sambon hade somnat i soffan.. sen vaknade han vid halv 7 snåret imorse och gick o la sig. 

Med tv:n på.

Tack o lov hade han ställt timer på den, så den slocknade efter ett par minuter. Men inte förstärkaren, utan man kunde lugnt ligga kvar i sängen och lyssna på fanskapet... Grrrr... men eftersom jag redan var vaken så kunde jag ju gå upp och stänga av. Godnatt.

Sen skulle ju nån idiot ringa vid 8 imorse också, så som ni förstår så är jag lite smått trött och grinig..
men det ger sig snart!!

Så nu till mitt förslag! Visa alla modevisningar från alla olika "fashion week´s"  runt om i världen, på nån kanal så lovar jag att sjukskriva mig från jobbet, sitta bänkad och bara glo på tv!

 Yes! Heja Dior!

Skoja bara lite.

Nu ska jag gå till jobbet snart.

Hejdå.


Still standing

Jag är forfarande här! Andas och står upp! Eller neee.. nu ljög jag. Jag sitter faktiskt ner i soffan, med en kopp te och en svensson- macka a.k.a  leverpastej och gurka.

Jag har bara inte haft tid, ork, nån inspiration eller lust att skriva nåt. Det har vart mycket nu, mest jobb men mycket annat också, inte minst kalajs för mammi förra lördagen, som var mkt lyckat. Tror att hon blev glad för sin fina present- en lyxig spadag med sina älskade döttrar, brunch och sen fin middag på kvällen! Det är hon värd, våran mammi...♥

Idag har det vart en mysdag! Först frukost på Majjis med miss Ro, en liten vandring på stan i solskenet, en sväng på Röda stugan och trevligt samtal med damen som äger butiken. Vi ska dit och pyssla me henne nån kväll, man kan komma dit me tjejkompisarna, lite gott vin och måla keramik, eller göra smycken tex.

Hittade världens finaste neccessär där idag, som jag ska köpa innan vi åker på vår resa! Och jag behöver VERKLIGEN en ny.. Där finns så himla mycket fint, kläder heminredning, smycken och allt allt mellan himmel och jord, som man inte behöver, men som är kul att ha. T.ex en tändsticks-ask men Ernst på, och texten "Här sitter jag och känner in rummet". Bara en sån sak. Eller en kylskåpsmagnet som det står "tjejen som bajsade för mycket" på ha ha.. helt sjuka grejer! Men ball. :)

Sen kom allra skönaste Sofia in till stan för hon och Em skulle prata resa, men så dök svärfar upp och va kaffesugen så det blev kafferep istället! Allt samtidigt som jag sprang upp och ner i tvättstugan.

Phu..



Dock var det inte så sommrigt när vi gick till Röda stugen idag.. men det kommer en vår, säger dom.


Nu ska jag snart gå o nana och upp och jobba imon!
Gott! Vi pratade mkt jobb idag på vårt kafferep, och jag är väldigt glad att jag har ett!

Over and out, jag har vart scout.

Till min mammi!

Idag fyller min fina mamma år! Hon är den bästa man kan ha och jag älskar henne så mycket man bara kan! ♥

När man (jag) i tonåren trodde att man visste allt, bäst och lite till, så höll sig min mamma väldigt cool,
och det var lite som jag redan då misstänkte. Hon visste bäst.
I alla fall mitt bästa. Och så är det än idag.. faktiskt, så mamma, även om jag inte alltid erkänner det, så lyssnar jag och vet i mitt hjärta att det du säger är sant och du är fortfarande cool. Och den vackraste --åringen jag vet!

Så puss och kram och stort grattis på födelsedagen! På lördag ska vi fira dig ordentligt!
Hett,  med 300 värmeljus, mycket skratt och en lite för hög ljudnivå- precis som den hetlevrade Familia Italiano vi är.

Puss och godnatt!



                                                 


Beach anyone?

Jag är sååååååå trött på snö. Nu är det liksom inte ens kul och skämta om det för att lite kärleksfullt reta alla dom som gillar snö... så snälla, snälla sluta snöa!!!

Jag fattar också att man inte bara kan hoppa över halva februari och helst hela mars, men kan det inte åtminstonde börja smälta bort, och bli sådär torrt och soligt, så att man får den där sköna det-trodde-jag-aldrig-men-banne-mig-det-blir-nog-vår-igen-KÄNSLA!!!

Satt o kollade på våra Hawaii-bilder förut och igår såg vi en film som är inspelad på Kauai, ett snäpp norr om Oahu där vi var.. men det hjälpte inte, man blev ju ännu mer deppig..

Så okej, sommaren är långt borta än så länge, men det hindrar inte en shopping-slav att börja spåna på årets beach-outfits! :)

Liten tease...



cool design!



Bond brud?

 

Sufr´s up!



lite Garbo- känsla..



Jade ´n´gold- väldigt coolt i sommar enligt moi!



Glamour girl

strand klänningar i sköna färger och modeller...









Maxi- klänningar är skönt, svalt och bra snyggt!


















ÄLSKAR den här tröjan....



Classy...



Nå.... sugna eller?
Imon ska jag köpa en Triss, och när jag har vunnit ska jag skicka efter..

Samtliga juveler kommer från Victoria´s Secret.

God afton.



Ink or not

För er som vill men inte vågar...

Nu kan ni hotta upp er med tatoos till våren med hjälp av ingen mindre än Chanel. Alltså den smärtfria varianten- press -on- tattoos! Lite otippat modehus för dessa rockiga accessoarer, men kul!









En del av dom ser ut att vara beströdda med strass, väldigt coolt!
Kul för en kväll av det rockigare slaget! 
I mars släpps de i butik, jag är osäker på var i Sverige de kommer att säljas men jag tippar parfymdisken på NK.

I`m in!
Och mamma blir glad att det inte är på riktigt  ♥  men det ville jag ju å andra sidan aldrig ändå ;)
Min piercing-chock får räcka mamma, jag lovar! Hi hi..

Imon är det tråk- tisdag, men den blir ganska skön ändå, slutar tidigt och har ju dessutom sällskap av allra goaste praktikant-Matilda!

Go kväll alla troll!

Tjipp!



RSS 2.0