solglasögon på...

handduken ligger än sålänge slätt o fint utan massa sand på sig, jag borrar ner fötterna i den varma sanden, som är lite fuktig från morgonregnet.. blickar ut över vattnet. Det är alldeles turkost, overkligt. Ganska stilla än sålänge. Några surfare sitter långt ut på sina brädor och inväntar de första vågorna. Solen bränner redan, bäst att smörja på lite extra, jag har ju trots allt ingen näsa kvar.. Lägger mig ner, blundar. Ta vara på det här nu Nina, tänker jag. Insup! Snart är du hemma igen, innan du vet ordet av står du på jobbet igen. Jag spänner hela kroppen, och övertygar mig själv om och om igen att jag är där.. här menar jag! På Waikiki Beach... dags för en islatte på Starbucks! Jag öppnar ögonen. Va hände? Jag sitter plötsligt i mitt vardagsrum och bloggar... Hmm.. jag som försökte sååå att hålla kvar.. Suck.

Men det är väl så det är med semester, man ska njuta och ha det fantastiskt, för att sen komma hem och ha alla underbara minnen med sig. Och det har jag! En hel bunt! Snart får ni se lite kort också! Ska bara få ordning på allt det där.

Borta: otroligt, underbart och fantastiskt bra! Åker mer än gärna tillbaka.
Hemma: trots allt, alltid bäst!

Mahalo och ha en underbar dag! ♥

Goodbye, Hollywood!

Nu var det slut med Hollywood fruarna.. jag känner inga brännande tårar på kinden.. men det var ball så länge det varade! Ha ha.. de sorglösa damerna gasar sina mercedes mot solnedgången, mot nya stärkande utmaningar.. som tex köpa doftljus, pimpa vovsingen eller leta ny städhjälp. Så svårt att hitta bra folk nuförtiden..

Goodbye, take care. I don´t! ;)






Va var det jag sa..

Måndag är redan förbi. Over with! Idag är det ju redan onsdag! Jippie!
Igår var det stora tvätt-städ-disk-och pyssla- hemma dagen här i fortet. Min älskling var jätteduktig på att tvätta o göra kaffe och grejer, sen kom jag hem vid 4 och tog över, i smyg... ha ha..

Hade några mysiga päron här på kaffe o nybakad choklad -kaka, jajamänsan.. (lovar att baka en till på fredag Guggu ♥)
mamma var mäkta imponerad, ända till jag sa att det var en lyckad färdig-mix-choklad-kaka.
" Va, mix, som i färdig kaka?"
"Mmmm..." jag är en stressad karriärs-kvinna i mina bästa unga år, som jobbar lite mer än deltid. Jag har inte TID att baka!

Men dom var nöjda ändå, mina gosiga päron ♥ Pappa var mest intresserad av vår kommande flygresa, vilka plan vi ska åka med och så vidare. Jag lovar, han kan ALLT om flygplan, min pappi!



Så rätt, så rätt, men så här glad är jag alltid när jag städar!





Och så här ser jag ut!

Nu börjar det bli ordning på allt, ikväll blir det lite mer strykning, planering, hämta väska som står hemma hos allra käraste Emelie, i vampyr nästet, börja plocka fram sånt där som man (läs Nina) glömmer om man inte tar fram det i tid, typ kamera laddare, smågrejer, skor m.m m.m...

Knappt 3 dagar kvar.

Dags att släppa det en stund o dra sig mot le work!

Hej å hå!

Hej Måndag!

God förmiddag alla sköna bönor!

Älska måndagar! Eller låtsas i alla fall att du gör det, så lovar jag dig, att hela dagen blir roligare och rinner förbi snabbare än en klar vårbäck. Så varsågoda, lite poesi så här på veckans första morgon!
Min envisa hosta har lagt sig avsevärt. Skönt. Tack för det.

Idag händer det inte så mkt, jobba, sen hem o städa lite, måste handla lite saker på vägen hem. Mina sköna svärföräldrar kommer på en mysfika imon e.m, så tänkte jag skulle bjuda dom på nåt smaskigt till kaffet..
Nåt särskildt som du är sugen på Guggu! Hi hi...

Middag, göra lunch att ha med till jobbet, tv-soffa-mys, sen godnatt..
Känns som den här dagen faktiskt kommer gå väldigt fort.


Fick sån där julkänsla igår igen.. va är det här. Inte än!


Väntar lite med det här tycker jag.

Tjipp!



lite bilder från igår



popcorn och ylle kofta.. snart ser man dom här tre brudarna med bikini och
margaritas istället..  :)


The Singstar queens!  ♥



Baby sara ♥



draculas dotter ♥ ha ha ..



Kommer sakna mina vänner som inte ska me.. ;) Lagom mkt! Ha ha ha..



Saris och Kicki!


Nu önskar jag att min baby kommer hem snart, det finaste i mitt liv ♥ Älskar dig!

Over and out!





coca cola

är nog det enda jag vill ha just nu..

WOW brudar vilken fest vi hade igår! Tack lilla Saris för att vi fick störa dina grannar! Men vi hoppade nog inte så mycket i alla fall. Vad vore singstar utan oss! ha ha ha.. tur att man skriver på en blogg, och inte pratar, för jag har ingen röst kvar...

Utgången var väl mindre lyckad, t.o.m mina något yngre vapendragare kände sig gamla på vårt vanliga hak.. hmm.

Men det ÄR ju faktiskt nästan alltid roligast innan, så vad gör det! :)

Om ca 7 dagar ligger jag här o plaskar!!!



Måste ha coca cola..



Både och..

Idag är mina ögon väldigt trötta... dom var riktigt trötta redan igår eftermiddag.. min dröm var egentligen fredagsmys med min älskling.. bara han o jag liksom, gick till och med o sjöng på den låten hela dagen igår.. men det blev tacokväll med några vänner istället. Missförstå mig inte, det var jättetrevligt o mys på alla sätt, bara det att jag var så inställd på en annan typ av myskväll, men det kommer ju fler!

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt. Redan mitt i natten. Nån idiot sprang upp och ner i trappuppgången..bang bang bang sa det. Sen skulle min baby upp och åka till jobbet. Godmorgon igen. Sen vaknade jag halv 10, kl 10.00 skulle jag o dom hetaste brudarna Em och Saris mötas på Majjis, det lokala kondiset här, för en mysfrukost.. så jag har liksom inte kommit ikapp me sömnen än, skönt att sitta inne o mysa och kolla ut på regnet. :)

mina trötta blå...

MEN! Inget att sitta o gnälla om! Ikväll är det super tjej-partaj hon baby-Em! Ska bli såå himla kul! va längesen vi partajade ihop, E å ja.. ♥ kommer faktiskt inte ihåg när det var.. Hmm..
så ikväll drar vi på ordentligt med singstar o alla favvisarna på youtube.. ha ha .. vi är något av experter på det!


Så nu blir det mat och dusch o sen drar jag mig bort mot vampyrnästet! Ha ha ha..

Adjup!


RSS 2.0