Helgen i bilder och lite text

för ingen orkar ju läsa så mycket på en seg-söndag ändå...

Det bjöds på gala-partaj i lördags, bästa pumorna Jenny och Mathilda slog sina snart 30 åriga liv ihop och jäklar vilket kalas det blev!



Jag och Fru Pehrson matchade varandra snyggt! :)



Jenny x 3 och Erik



En annan rolig lek... var denna hmmmm- tävlingen, där man fick höra en låt i lurarna, nynna den och sen hoppas på att ens lagkamrater inte är helt tondöva! Mycket roligt! Och enormt förnedrande.



Erik satte den! Och bjöd desutom på sköna moves till, mycket upppskattat!



Jenny och jenny shake-ar loss!



Posing posing!



Allra finaste Jempa!



Hela kvällen var fantastiskt rolig!!! :)




Det blev även lite grekdans. Och gissa vems idé det vaaaa...!




Kalas-pinglor! Mathilda och hennes söta syster Ines



Tokigt kan det bli ibland!



Fjantar är vi allihopa!



Jensan fick en puss!



och en kjam!

Nu ska jag min baby mysa i soffan och kolla på en film om Hawaiiiiiiii!
För där har vi vart..

HEJDÅ!

Skira toner...

Vårens änglalika underverk från Rabens Saloner...




        

            

Mycket man vill ha...


godnatt...


Fint från Odd Molly

Blev faktiskt lite besviken när jag gick in på Odd Mollys hemsida idag..  mycket  från kollektionerna vår och sommar 2010 kändes tantigt och mormors-aktigt.. men jag hittade också några fina pieces! Eller ganska många faktiskt, mycket var fint, men det kändes som dom hade utvecklat den damigare delen av Odd Molly mer än den lite ungdomliga..
Men här är i alla fall det som jag tyckte va finast!



Denna fastnade jag för direkt när jag såg den i en annons... himmlesk!



Den här SKA jag ha!



För gosiga kvällar...



och även dessa shortsen  blir mina ♥





Sköna svala sommar jeans






























Sugna på vår nu va...?



En lyckad trio! Chefs-designer Karin Jimfelt-Ghatan, Helena Christensen- supermodellen från 90-talet som numera både är modell och designer för företaget, samt grundaren tillika geniet Per Holknekt.



Den här klänningen får också gärna hänga i min garedrob i sommar...



Favvo-linne! Tillsammans med...



...skitsnygg grön skinnjacka!



Ljusblått är fint på sommaren.



Min klänning!



Odd Molly finns nu även som sängkläder.

Liten...

är vad jag är idag.. mådde okej när jag vaknade imorse, ok- skittrött verkligen, och lite ont i halsen, men en varm dusch hjälper ju mot nästan allt! Men sen när jag kom ur duschen kände jag mig svimfärdig.. allt blod bara rasade och illamående smög sig på.

Blä.

Så, nu ligger jag här, på min divan med massa kuddar och filtar och försöker "va hemma och va sjuk" men det är inge kul. Inge kuuuul... hallå, är det nån där... inte det nä... hepp.
Känner mig lite bättre ena stunden, men så fort jag reser mig upp så blir jag snabbt påmind om att kroppen inte riktigt är med.. senaste numret av Glamour och en liten kaka Marabou känns som den bästa medicinen just nu.


Annars är denna veckan jätterolig! På onsdag ska jag äntligen få klippa och slinga mig!!!
På torsdag ska jag på en utbildning med jobbet, som jag länge sett fram emot, om nya lyxiga och supernaturliga hudvårds produkter som kommer till de svenska butikerna inom kort! Nutriganics heter dom, can´t wait!




på fredag ska vi fira allra duktigaste JD som nu är klar med sina juridikstudier, det kallades tydligen "uppstas-öl" och för de som inte klarade uppsatsen eller va det nu heter, fick dränka sina sorger istället. Jag tar ett glas vitt eller 2. Får bli en kort kväll för mig, ska jobba hela lördagen och det är dessutom löning, så det blir nog mycket att göra, kul!  Och sen Grand finale på veckan , Jenny och Mathildas 30 år fest på lördag! Ska bli grymt kul!!

Ni fattar, jag kan ju inte ligga här o va sjuker.. ;)

Tjing!


En slant

Det börjar sjunka in hur allvarlig och hemsk situationen på Haiti är. Nyhetsmorgon på tv4 har idag ett special-
program om katastrofen. Tusentals människor har förlorat sina hem, barn har mist sina föräldrar och hela områden är jämnade med marken. Hur känns det att förlora precis allt..

Man kan skänka hur mkt pengar som helst. Alla kan inte ge mycket, men alla kan göra nåt. Jag skänkte en slant via sms som sedan dras på mobil- räkningen, väldigt enkelt. Man behöver inte ta sina sista pengar i plånboken.

Gör nåt bra, och må gott resten av dagen. Jag bor faktiskt i ett fantastiskt land, jag är frisk, har mat, ett jobb och tak över huvudet. Och jag kan avvara 50 kr.

Kan du?


Skicka HAITI50 till 72955 till organisationen Frii, där förövrigt min f.d Body shop kollega Maria arbetar, hon är även med i programmet idag. Så jag kan intyga att detta är en seriös organisation och att pengarna kommer fram.

Ha en underbar dag!
Solen är här!

Kramar

Front row

Snart kommer systrarna Olsen´s vårkollektion av "The Row"! Sitt märke (vars namn kommer från Savile Row- ett litet corner i London där de enligt rykte skapar de finaste skräddarsydda kostymerna, och alltså inte "front row, där dessa pygmé syrror brukar sitta..) lanserades redan förra hösten och blev en succé, men smakar det så kostar det, inte alls billigt tydligen. Men jag gillar snitten.. ganska enkla raka linjer , basic med en chic touch!
Det mesta går i svart vitt och grått.

Ett litet smakprov:












God afton!

Pepe Dreams

I sommar kommer jag att bo i det här linnet från "Pepe Jeans"  (Kommer me posten i slutet av mars ♥) ett par slitna bootcut-jeans (jag visste att de skulle komma tillbaka, så jag sparade mina favvisar...) och fina flip-flops.


A la L.A




Ville bara meddela detta innan jag somnade ;)

Natti natti....

Det riktiga livet

Eller kanske inte alls.. inte för oss stela och snåla nordbor i alla fall, men för "the Real housewives of New Jersey" består dagarna i livet av shopping och bling bling i allra största allmänhet. Dom lever i en lyxig värld en ganska bra bit i från min och det kämpigaste dom fajtas med en dag kan ju vara att matcha solglasögon med resten av outfitten! 
Ändå kan jag inte få nog av dessa damer! Det är sjukt underhållande! Ha ha.. Nånstans innerst inne eller kanske helt ärligt... så vill jag vara en sån "housewife"! Till min kärlek då såklart! ♥



Reality-tv när det är som bäst!



Min favorit är Teresa Guidice, hon är super -flummig och helt besatt av mode, matchning och homestyling samt sina overkligt söta döttrar.



Nästa vecka verkar det hetta till rejält, när ett stort gräl uppstår mellan några av damerna, vid en middag.


Can´t wait...


Se på..

Igår såg vi ett bra film, "Law abiding citizen" med Gerard Butler och Jamie Foxx (varför stavar han med 2 X... blir han mer "foxy" då tror han eller...?)

Helylle pappa ser sin fru och tioåriga dotter mördas av tok-stenad rånare, i sitt eget hem, medan han själv ligger bakbunden, med en kniv i magen och därmed ganska hjälplös.
USA´s underbara rättsystem gör sitt, och eftersom man kan köpa allt för pengar går mördaren fri och pappa står alena- utan tröst. Men något han har kvar är hoppet om hämnd, planer smids i tio år, och en dag är tiden mogen...

Väldigt sevärd. Den fick mig att ligga vaken en bra stund efteråt.



Arg pappa och hårdkokt åklagare.

Nu är det natti natti!


Grön makt



 



Kan det sägas bättre?


Coola aktivisten Katherine Hamnett gör det med stil.
Budskapet är kristall-klart, och det är väldigt enkelt, ingen kommer undan...


Gala

Häromdagen gick Golden Globe- galan av stapeln och alla celebs samlades för en kväll i glamourens tecken. För  det är ju just glamouren som faschinerar oss så.. Priser delas ut till mesta och bästa prestationer i tv och film, men ändå tror jag att det är klänningarna, frisyrerna och smyckena som är det viktigaste. I alla fall i de kvinnliga stjärnornas ögon!



Eva Mendez lyste klart, vitt med turkost- yam yam!



Fergie kom i en fantastiskt vacker blåsa i syrenlila..
kommer nog också bli en favvo färg i vår.
Lite dum färg när det regnar bara...




Min favorit Cammie va snygg som alltid men.. lite tråkig i sin röda stass...
Nåt som inte riktigt stämmer.



Heidi klum- Angelic as always...



Kate Hudson i vit maräng



Svart funkar alltid, och Jennifer Aniston funkar alltid.



Drew barrymore var snygg i en annan favvo-färg



Lite annat skoj som hänt i La la-land i veckan..



Gossip-Blake dök upp i den här SJUKT snygga kavajen på en bokrelease för Eric Daman, som styr över
Gossip-stjärnornas garderob. Jag vill ha den, ja.



Taylor Momsen lanserade "Love Rocks" på Victoria´s Secret- jag har doftat, lite för söt för min smak..




Hipp hipp hurra!



Idag är ingen vanlig dag! För idag fyller min älskade syster år!

Så ett stort grattis och massa puss och kram till dig ♥

 


 



♥ Puss o godnatt ♥


Sol & kjol!

Våren kan ju som bekant inte komma fort nog. Nu är det bara slaskigt, blött och jobbigt och den "charmiga" snön smälter retfull långsamt... jag kan hålla me om att det är mysigt runt jul när det pudrar lite, men flingorna är förrädiska och det slutar alltid med slask och sura miner.. (från mitt håll i alla fall.. mina kära vänner verkar INTE hålla med mig.. vi har haft lite av en debatt idag ang detta.. men, men jag säger som Jensan, let´s agree to dissagre... ♥)

Så,

här kommer lite mer vår-inspiration för er som är med mig. Ni andra kan flytta till Grönland.. ha ha ha... ;)

Gwen stefani och hennes eget brand L.A.M.B









favorit i repris!





Gwennie är nöjd.



Tjing!


Vill se mer bio!

Bio är himla mys, synd bara att man går på bio så sällan. Nu drog ju vi både "Sherlock Holmes" och "Avatar" på en vecka, men jag kommer inte ihåg vad jag såg innan dess... men nu i vinter kommer det ju en massa filmer som är mer eller mindre sevärda tror jag! Absolut-måste-se är Alice i Underlandet och "Precious" ( som jag skrivit om tidigare)

"A
lice i Underlandet" är ju Tim Burton´s nya mästerverk, en vad jag har förstått, fantastisk filmatisering av den klassiska sagan. Anne Hathaway gör rollen som Alice, Tim Burtons fru, Helena Bonham-Carter spelar den elaka drottningen och Johhny Depp- hattmakaren! Han ser riktigt läskig ut i den munderingen... kolla själva!


Tänk er den i 3d.. brrrr...




Alice- eller Anne, inte riktigt som vi är vana att se henne.



En genial duo- Johnny Depp och Tim Burton.


Lediga måndagen

är snart avklarad! Den lediga dagen har ju en tendens att sippra förbi lite för fort.. men den har varit mkt bra! Började imorse, jag vaknade av ett sms "Ninnnniiiii... e du ledig idag? majjis? Puss"

Jag var ju ledig så Majjis it was! Mysfrulle me svägerskan på kaffe och ost och skinkfralla, tankar och funderingar kring livet i allmänhet, ibland blir vi djupa.. och jag lovar att vi skulle kunna lösa många av världsproblemen med våra ibland geniala lösningar och idéer.

Ta tex en så enkel sak som att panta flaskor, då ska man ju först samla ihop skiten, bära dessa otympliga påsar (alt komma ihåg att slänga in dom i bilen) gå in och panta dom och trycka på den gröna knappen- och va får man för det -13.50! Av alla dessa flaskor, kändes ju som det var 87 st man konkade på ända bort till ICA...

SÅ varför inte göra pantkvittot till en lott!  Med dragning varje månad och chans att vinna massa pengar! Plus att folk skulle gladeligen bli mer miljö vänliga och panta varenda lite flarra. Man får då helt enkelt välja om man vill använda pantkvittot eller spara som lott, och vinner man inte när dragningen är gjord, ja då kan man ju lösa in det nästa gång man handlar.

Briljant- jag vet... ;)

Sen gick vi och träna. Så nu har man klarat av den biten också! Jepp...
Svettades rejält idag- och det gillar vi.

På begäran, dagen snyggo:




Mr Johnny Depp- always in fashion!


Soff-softa!

Nu är Let´s Dance avklarat fr idag - och min summa summarum lyder:

(av det jag såg, lagade ju lyxmiddag samtidigt.. jag har alltså inte sett  alla dansa än)



snyggast- tveklöst Agneta Sjödin
bäst-(so far)-Claudia Galli
rakast i ryggen- Stefan Sauk
tråkigast-Elin Kling
mest överraskande- tant röd, Gudrun Schyman
sötast - snickar- Willy ♥


Programledar-Jessica´s klänning va jätteful.
Nästa år ska jag va med, om jag blivit kändis vill säga.. jag har faktiskt gått bugg-steg 1.. det va lätt! Ha ha..

Nu ska jag sova.. jättetrött, och ska ju upp i ottan och jobba imöra, så jag säger goder natter, önskar alla fina söta drömmar.
Vi ses imon!

Zzzzzzzz....


Aj aj...

Idag känns kroppen. Den gör lite ont, men det är gött! Då vet jag ju att musklerna inte förtvinat dom här tre-nånting -månaderna som jag inte "haft tid" att dra mig mot gymmet.. he he...



Glömde dock stretcha igår...

Idag är det freeeedag! Favoritdagen på hela veckan tror jag. Ikväll är det då alltså fredagsmys, soft i soffan och bara ta det lugnt lugnt lugnt... imon ska jag jobba själv och då är det underbart att vakna pigg och alert!

Några tips för dagen!

Ät en apelsin i klyftor varje morgon! Det är sååå gott, läskande, uppfriskande och proppat med c-vitaminer!




Så mina vänner, dissa inte frukosten! Viktigaste målet på dagen!




Lyssna på magen. Funkar i ALLA situationer...



Ge INTE er katt kaffe..

Olle, efter att han sippat i sig lite av mitt morgonkaffe! Ha ha ha ha...

Det här var nog mitt tråkigaste inlägg hittills tror jag - men ibland har man inget att säga liksom...
Ni fick er kanske ett gott skratt på morgonkvisten i alla fall!

Häjdå!

Yes!

Jag är officiellt igång! Med min träning alltså, 2 PASS idag mohahahaha...! I ROCK! Och även min rumpa kommer bli som en sten! Hoppas ni fattade ordvitsen... annars lägger jag ner. Tempo tempo tempo!

Nej jag  är inte berusad - bara massa glada celler som spritter i min kropp och skriker hurra!
Tack Miss Ro för att du fick igång kärringen igen ha ha ha...



Nu ska jag snart gå och vila min kropp.. det har den förtjänat idag, men först vill jag säga grattis till min allra finaste Jensa, och gratulera till nya lägenheten! :) Ska kolla schemat, jobbar jag inte så står jag uppställd i arla morgonstund och bär era kartonger- igen... ;) Herregud.. dessa trappor! Hi hi...

Måste se "Snabba cash"

Godnatt!

Rivstart!

Nu jäklar ska här tränas! Har redan imorse avverkat ett pass, jajamensan! Därefter en stärkande frulle på majjis med min lilla blondie :) Nu städas och tvättas det för fullt här hemma! Lakan, kläder, disk, dammtussar och katter flyger i luften om vart annat! men det är ju så sköööönt och befriande att städa! Jag fatta inte vad det är med mig, det har ju liksom aldrig varit en favorit-sysselsättning, men men det gör ju mig lugn i själen iaf.

Ska dra mig bort (kanske) mot gymmet senare ikväll igen och bara gå på bandet lite.. imon ska jag och min älskling nämligen ha fredagsmys igen,  och bara svulla i oss he he.. vi ska slå på stort och äta gott.. längtar väldigt mkt till imon kväll nu.
Shit, va hungrig jag blev när jag tänkte på det... lunch dags tror jag.

Okej, magen skriker, men först, dagen snyggo (eller kanske årets!)

Varsågoda:




Joel Kinnaman.. jag dör.

 P.s va kul alla ni som jag hade kommenterat mitt sista inlägg igår :) Trodde bara det var typ 4 pers som läste min blogg!  Ha ha.. Ska kika in lite mer på era bloggar senare! :)

Må gott alla!


Hej hej hej!


Dagens sista..

innan läggdags (verkar inte bli nåt slut på bloggandet idag...)

MEN dagens snyggo är:



mr Hugh Jackman.

Godnatt.

Hiss/diss

Jag har en blogg-idol, förutom anidifranco, självklart :) Jennie Hammar är en cool tjej som bloggar framgångsrikt på tidningen Glamour´s hemsida. Hon är frilansjournalist, gift med Filip Hammar och driver grymt fräscha bloggen "according to jennie" på glamour.se

Idag visade hon jättefina bilder från hennes och makens resa i Mexico bl.a.




Coola Jennie rekommenderas.

Nåt som inte rekommenderas och inte är det minsta coolt är Alexander Nilsson och den URdåliga tv3 -satsningen "Kniven mot strupen". PINSAMT är det första och största ordet jag kommer att tänka på..
Vill ni bespara er enorm ångest och ilska så titta inte på detta program, där en töntig kock leker Gordon Ramsey, skriker och gapar på stackars avdankade hak-ägare och hotar om att stänga stället (vilket jag förövrigt vet att han inte har befogenhet att göra.. om han inte är polis eller hälsoskyddinspektör eller kanske båda)
Vilket rikspucko! Snälla tv3-lägg ner. Det är faktiskt bara pinsamt.

Bara löst snack..

Just nu vill jag :

Klippa mig (det vet ni vid det här laget)
Bli blond (-are) sågspånet får jag leva med.
Måla mina naglar svarta, för det e coolt.
Använda rött läppstift varje dag och va sjukt snygg i det.
Krama min mamma o pappa för dom e bäst i världen.
Att sommaren ska komma, jag skiter i om det e "myyyysigt" med snö. Jag hatar det.
Att lönen ska ramla in på kontot så jag kan köpa ett solkort och lämna det här jävla albino- stadiet.
Komma igång me träningen igen så jag blir snyggast på playan i min vita bikini.
(start imorgon)

For now. Men det finns ju alltid mer man vill ha..

Här kommer fortsättningen. Typ. Fast tvärtom.

Just nu är jag otroligt lycklig över att:

jag är frisk (tror jag...)
jag har en underbar speciell människa i mitt liv som jag vill ha o älska för alltid ♥
jag har ett jobb, som jag dessutom trivs väldigt bra på.
jag har en mamma och en pappa som alltid finns och har funnits där för mig.
(jaaa.. jag tycker väldigt mkt om mina syskon oxå!)
jag har så fina vänner.



Syrran, du har två val angående din födelsedag...
tunikan du sett och enligt ryktesvägen önskar dig.. finns ej i butik än. Så du kan antingen ha din present tillgodo, eller så får du önska dig något helt annat och få din gåva redan på lördag! :)



Adjö.





 


Jag visste det!


Pagen är tillbaka!



På People's Choice Awards dök skådespelerskan Jessica Alba upp i en mörk, lång page och satte därmed en av hårtrenderna inför 2010.







Undrar om hon verkligen tror att hon satte en trend där.. hmm.. jag bokade ju min klipp tid i mitten av december... jag bara undrar. Vad tror ni, vem va först?

Ni som trodde att pagen va ute, tänkte nog ful bob a la Victoria Beckham.. men den frisyren va jag aldrig ute efter.

Väldigt mycket om min klippning här på bloggen känner jag. (kan bero på att jag inte klippt mig på snart ett år.. ) När det väl är överspelat kommer jag förmodligen tycka att jag ser helt vanligt tråkig ut och drömma om mitt långa hår... som brukar va tillbaka ungefär tre veckor nånting senare.. mitt naturliga alltså

Idag börjar jag 13.00, kort skön dag, beställning, lunch, swip-swop- day´s over!

Veckorna flyger förbi, inte lika fort som innan jul, men ändå. Helgen blir lugn och skön, hem till sörran på kalas, för hon fyller år! Hurra hurra hurra!!!  ♥

FRUKOST!

Tjipp!









Dagens inlägg

Hej alla fragglar!

Idag var det en helt vanlig dag. Jobbade hela dagen från öppning till stängning. Lite trist, men som tur var kom min varugubbe med en himla massa lådor med varor, så jag hade att göra hela långa da´n och lite till.
Helt plötsligt var klockan 19.00 och jag fick skutta hemåt! Efter min dagliga tur på ica vill säga..
Väl hemma gjorde jag god middag till min älskling, chicken thai blev det idag, mummmmms!


Är det vår snart?

I min hjärna är det det i alla fall.. så här kommer lite av min vår och sommar garderob se ut!

      

Svala klänningar och orientaliska bling-blings..



Gult kommer nog bli en av favvo-färgerna i vår och sommar!





Hatt på! Skönt under heta solen i Egypten och COOLT!

  

Vitt är alltid fräscht till solbrännan.


   

En fin bohem-tunika.

Nu ska jag nana.

Godnatt.


Blondie

Jag har aldrig varit ett större fan av Jessica Simpson´s musik, men fräscht hår har hon, och en jäkla duktig frisör!



Snart har jag också fint hår mohahaha....  För jag har också en himla bra frisör, hon heter Nina. Bara en sån sak.

Puss och go´natt!

Paris fashion week!

Idag är jag lite seg.. hade några sköna damer här igår. Det dansades, sjöngs och snackades vilt. Precis som det ska vara på girls nite! Utgången skippades för min del, det var skönt att bara gå o lägga sig efter festligheterna, medans de andra missarna dansade vidare ut i natten. Börjar jag tröttna på fest... hmm..
Neee.. det är nog bara en svacka! ;)
Har bara vart lite seg och trött efter jul och nyår och allt jobb.
Men nu ser jag fram emot våren och längtar dö-mycket efter vår resa i maj! :)

Annars då... jag har jobbat en stund idag, handlade lite efter jobbet och kom hem till min älskling som lagade mat till mig, nu softar vi i soffan med varsin dator och bara njuter o har det gott ♥

Lite fashion report från blogg-divanen.. i vår vill jag vara älva!

Valentino och Chloe har hört mina tankar, tagit det till sig och skapat.

Tack!

Bara några dollares på kontot som lyser med sin frånvaro...























 Adjup!














Nu vill jag inte vänta längre

Nu är det snart klippt! Längtar så himmelskt mycket till jag får fixa frillan, ska klippa av mig håret och göra nya fräscha slingor! Den 27e januari ryker det.
Ska bli kul med en frisyr som man kan leka lite med!

Lite inspiration här:








Favoriter

När jag var liten älskade jag följande:

My little pony
Barbie
Fragglarna
Care bears

för er som gjorde detsamma kommer här en liten trip down memory lane...











Det var allt jag ville säga!.Tack pappa för Teddy nallen, den tar jag med mig i graven! ♥






Pandora

Igår befann jag mig på planeten Pandora. Det finns ingen sån planet, säger ni, men det finns det visst det! Och där bor Na´vi stammen.. dom älskar träd och blommor och allt annat i naturen.. dom ser ut som slanka tigrar som går på två ben.. och så är dom helt blå, lite randiga, med självlysanda prickar här och där.. vackra varelser. Och kloka.
Nästa resa är bokad till Pandora.





Den svala men ack så vackra Neytiri



Nä, det här är såklart storfilmen "Avatar" som vi såg igår, med 3d glasögon, vilket gjorde upplevelsen ännu häftigare!
Ett  sci fi mästervärk signerat James Cameron, som även gjort  bl.a Titanic och Alien -filmerna.

Kan varmt rekommenderas om man vill fly verkligeheten i ca 2 tim och 45 min, och tro mig- när man fått smak av Pandora, vill man inte åka hem.

Men förmodligen hade Neytiri sagt, "Go back, you do not belong here..."


Here comes the sun, part 2

H&M´s vår kollektion blir bara bättre och bättre. 2010 lanserar dom även en eko line.
Här är en del av "the garden collection" by H&M.

Enjoy!































Tack, ja tar allt. Du kan slå in det i paket...

Tjing!


Here comes the sun...

I alla fall om ganska exakt 4 månader.. den 4e maj, för då drar vi till Egypten! Ska bli heeeeelt underbart! Jag har längtat tillbaka dit. Längtat efter allt det vackra, solen, havet, de stjärnklara nätterna och dofterna av rökelse, kryddor och all mystik som detta makalösa land bjuder på.. Denna gången ska vi, förutom att njuta av allt som El gouna har att erbjuda, även besöka Konungarnas dal, det stora templet och Tut Anch Amon´s grav. Även dyk bland alla fina fiskar och koraller står på min lista!


Luxor

Förra gången vi var i Egypten så besökte vi pyramiderna i Giza, det var också en väldigt mäktig upplevelse.
Här kommer lite bilder på omgivningarna där vi ska bo.
























Nedräkningen har börjat!






God fortsättning!

Då var nyår förbi, vi vandrar stillsamt in i 2010! Hoppas alla hade det bra och trevligt, det hade vi! Massa god mat och enorm trevligt sällskap. Klänningen satt bra, makeupen satt nästan hela natten och vi var supertrötta och törstiga på cola dagen efter, precis som det ska vara. Tack Niklas o Pilla för en superkväll!

Lite pics från aftonen


Redo för glam!





Lisa, Pilla och jag



Singstar går hem hos nästan alla, killarna här ser dock skeptiska ut...
Micke, Lisa och Patrik



Anna-Karin sjunger ut, jag inväntar Mr big..



Kicki och Sara



Coffe, Saris och Mattias



Snillen spekulerar... ;)



Anna-Karin och Malin



Jag och en av mina söner.



Jag, älskling och Magnus



Sara


Kvällen igår avslutades på bion, vi såg "Sherlock Holmes". Mycket bra och underhållande film av Guy Ritchie, med Robert Downey Jr och Jude Law. Även Rachel McAdams gör en bra roll som snikig tjuv.  Både rolig och lite läskig, häftiga scener och cool musik. Se den!





Sherlock Holmes och hans käre Watson löser mysterier...



En del av ensemblen med regissören Guy Ritchie till vänster.

Tjipp!

RSS 2.0