Idol

Måste ju tycka till om Idol också. Min mening alltså.

Clara är en stor favorit, eller va i alla fall.. tills hon åkte ut.. buuuu.
Men i år gillar jag alla, på nåt sätt, många olika stilar, röster och personligheter!
Så himla fräscht! Men igår var i alla fall Clara- Den lilla sjöjungfrun- absolut finast.
Mariette var coolast.



Synd att hon var lite nervös, men inte så konstigt heller.
Go girl! ♥



Coolaste Mariette! Känns som ren naturkraft. Mäktig!

buongiorno!

Ännu en solig morgon- me like!

Synd att oftast Nyheterna drar in lite mörka moln såhär på morgon kvisten..
ett barn som mobbats i skolan och sparkades över svanskotan, fick så ont att han hade svårt att gå på flera månader. Suck. Alla ni som mobbar eller någonsin mobbat någon, pang! Varsågod- en stor käftsmäll från mig. Alla ni som någonsin känt eller känner er mobbade- en stor varm kram från mig.
Och det är ju inte bara ungar heller, vilket är skrämmande. Händer dagligen på helt vanliga vuxna arbetsplatser. Skärpning!

Nu till heeelt andra grejer!

Tack ICA för att ni har ett så smart system för att göra era kundre glada! Och för att behålla dom..
Nu kommer min vän Sara skratta, hon jobbar nämligen på ICA.. ha ha ha..
Men man får i alla fall ett brev nån gång i månaden, om man har ICA kort då vill säga, så vi är ju några få utvalda.. ;)

Då har man alltså, redan laddat på sitt kort, rabatt på varor man brukar köpa! Det är ju så mkt smartare än att trycka upp en himla massa kuponger som folk ska hålla reda på o komma ihåg att ta med sig till affären. Ofta man kom ihåg det. Not. Och snällare mot miljön såklart! Och så är det så gulligt för det står verkligen Nina & Mikael, här får ni , varsågoda! Tack, tack säger vi och springer fort som fan till affären och shoppar loss ha ha..!


Förutom rabatten så får man ju naturligtvis en värdecheck också, men den är som ni ser redan förbrukad.
För er som har skarpa falkögon, ser ni?
Rabatt på ostbågar och diskmedel. Ni fattar va? Min sambo ligger i soffan o käkar cheeezdoodles, och jag städar undan i köket. Hmm.. men som jag skrev tidigare, han kommer undan med det mesta.. Ha ha ha..!

10 dagar kvar till Aloha :)



Huuuu.. det var tydligen en tsunami på Samoa inatt.. lite läskigt. hoppas vi klarar oss från sånt.

Hejdå!


host host host...

jag hostar hela tiden! Ibland känns det som jag håller på att drunkna, ibland kliar det, ibland får jag ingen luft och ibland killar det så jag blir galen och alla dessa känslor leder till- att jag hostar!
Ingen j--kla hostmedicin i hela världen hjälper.
Mina vänner säger alltför ofta-"men, är du förkyld nu igen.."
Och- ja, jag är väl det!
Mamma: du får nog allt va lite rädd om dig..
Jaaaa.. det är ju inte direkt så att jag gärna springer runt naken och tycker att det är kul att dra på mig förkylningar, men jag antar att jag har lite taskigt imunförsvar då, att jag lätt blir förkyld. Sen är min pappi precis likadan, så jag har väl ärvt det av honom då, han fattar iaf hur det är.. ♥
Men nu sitter jag här med mitt underbara morgon kaffe, så det känns ju såklart redan bättre! :)


Ha ha.. såg Hollywoodfruarna igår igen, detta ämne bränner ju hett på mångas läppar... men här och nu erkänner jag att jag tycker att Mrs Anka är en ball figur! Hon må vara allt en "svensk" kvinna inte "får" vara (i vissas mening, inte min)  frispråkig, ärlig, bitchig och allmänt jävlig, men som hon sa, hon säger ju vad HON tycker, och det får hon stå för, om nån annan tycker nåt annat så får ju dom tycka det. Hon talar ju bara för sig.
Sen tror jag att det är en hel del ironi inblandat också, hon älskar förmodligen uppmärksamheten och debatten,
och garvar ju bara åt alla kvinnor som "rasar" i sverige. Och varför skulle hon bry sig.. ha ha..

Kvack kvack..
Undrar om hon säger till sina amerikanska vännner att hon heter Anna Duck på svenska...

La la land...

Jahopp.. idag är det den 29e, tisdag, efter en underbart härlig LEDIG dag igår, är det dags att dra sig till jobbet idag igen, men denna veckan är skön... för jag jobbar bara 4 dagar, ledig hela helgen! Sååå skönt!
Ser fram emot partaj hos Em-Love på lördag! Hörde att nån sopade dig i Singstar.. hi hi..  ;) REVANSCH!!

Idag skulle jag sova ut ordentligt. Tänkte jag. När min älskling precis hade pussat mig på ryggen och sprungit till tåget, så ringer min mobil. 08.52. Nåt 08-nr. Orkar inte ens svara, är ju 99,99% säker på att det är en för....ad försäljare, som älskar att plåga folk på morgonen.

Och VEM har tid med dom då, antingen kan jag ju vara nån som går i skolan vid den tiden, eller så är jag på mitt jobb, eller som idag - jag har SOVMORGON!!
Sluta sälja saker o tjänster på telefon, vill jag byta el-bolag eller prenumerera på GP, så kan jag fixa det alldeles själv, när det passar mig... jag kan alldeles säkert anpassa mig till era öppetider!

Förlåt om det är nån jag faktiskt känner, skicka ett sms isf.. ;)

Men sen ringer det igen, på hemtelefonen! (Ja vet, jag är en av de sista i landet som har telefonjack, har inte blivit av att vi sagt upp det) men i alla fall, hemligt nr, okej då, jag svarar.
Ungefär så här lät det:

Jag: ja det är Nina.
Allvarlig man: ja, jag söker ULLA -KERSTIN!! (Mmmm...)
Jag: öh.. nej, hon bor inte här.
Mannen i luren: Men .... (så rabblar han mitt tel nr)
Jag: ja, det är mitt nr (sen typ 13 år tillbaka)
Frusturerad man i luren: jaha... då har jag väl fått fel nr då.
Jag: ja.
Snopen allvarlig frusturerad man: okej, hej.
Jag: hej.

Klick.

Kaffe tack.

Nån mer än jag som tror att "Mekonomen-direkt-Karin" är Carolas borttappade syster, dom ser likadana ut, och låter likadant. :)

Nu lockar duschen!

Tjing!

Måååndaaaag...

Och seg som bara den.. va ändå uppe lite i tid för en mysig frukost me miss Ro, lite viktiga ärenden på stan, växlade in dollares på Forex, lämnade tillbaka en onödigt inköpt klänning ;) duktig shoppaholic! Ha ha..

Antal intagna kaffe: 3
Pigg därav: nope!
Bytt till höst-gardäjner: ja!
Diskat: jaaaa...
Påmint sambon om att köpa dammsugar-påsar: yes!
Kommer han ihåg det: tveksamt.
Lyckats skruva upp badrums-skåp: nej.. suck..

Man kan inte va bäst på allt!

Min super- underbara o bästa pappi ringde förut och sa att han gäääärna kör oss till Landvetter nästa lördag.
Vi behöver ju bara åka typ mitt i natten.. närmare bestämt vid 3-snåret. Ingen idé att gå o lägga sig nästan, så man kan sova London-Los Angeles sträckan. Men jag vet hur ont i hela kroppen jag får om jag inte får tillräckligt me sömn, och dessutom vet jag, att för min del spelar det ingen roll när på dygnet jag måste gå upp ur sängen, om det är en resa på gång. Får sova på stranden helt enkelt.. ;)

Några sköna inköp inför resan! Underbara produkter från The Body Shop, Martina Haag´s senaste (tror jag..) "I en annan del av Bromma" skrattar HÖGT när jag läser hennes böcker, tycker annars att det är ganska tråkigt att läsa böcker, men hennes älskar jag! En läskigt grön bikini-topp som jag tror kommer bli grymme-läcker när man fått lite färg.. och ögonfrans färg, så man är snygg på stranden :)




Hade velat ha med den här fina pursen från Odd Molly också, och den här gose jackan.. men dom får vänta! Ser fram emot min riktiga jacka som kommer snart!




I lördags var jag hos bästa Jensan, och vi firade hennes boy, Erik, som fyllde år
En liten pic på mig o mina idoler ha ha..♥

Jenny, Jensan o moi!

Glömde lite av att ta fler bilder, och sen dog batteriet, så det blir mer partybilder en annan gång! Förmodligen nästa helg. På lördag blir det partaj hos Emelie, hon vill ha ett avskeds-kalas.. hmm vi kommer ju hem igen, borta två veckor ju, men hon tror inte på det, så det är väl bäst att säga hejdå ordentligt! ha ha ha...



Min tok-fia och jag♥
Nu skriker min mage, och är jättearg på mig, så vi hörs en annan gång!

Tjing!

Kalimera!

Hoppas ni mår bra! Jag ska erkänna att jag är ganska trött.. jag har ett 7-dagars schema denna veckan, (helt frivilligt, min chef är helt normal.. nästan)  och är visserligen inne på dag 5, så det är ju in the bag så att säga, men hade gärna vart ledig i helgen.. men den som väntar på någe gott heter det ju! :)

Så här ser min dag ut änså länge! Orka me alla trender med wasa o keso... suck. Ge mig mitt kaffe så är jag snäll mot dig! ha ha ha.. skoja bara.



Kan numera inte leva utan mitt kaffe på morgonen, jag lovar er att jag blivit en bättre människa sen jag började dricka kaffe på möra! Min mormor hade varit stolt! :)

Idag ska jag kila ut på stan en snabbis innan jobbet! Min enda chans att hinna handla det jag måste innan helgen, eftersom jag jobbar hela dagen imon också.


Listan för dagen är:

  • hämta ett litet H&M-paket som kommit (inga onödiga inköp, lovar, bara rea som passar till resan..)
  • systemet
  • present till Jensans boyfriend (kalas imon)
  • och till sist kanske hinna hitta nåt ball att ha på mig i helgen, ska överraska min lilla Mli me en kaffe mocca oxå, hon va ju inte där igår när jag kom o häls på!
Min vän Fia-lian hade lite fina kort från ett par helger sen, som jag tänkte visa här!
Hope u don´t mind, baby!



Jag med en jättegod kiwi- drink!
stackars Fia fick dock sitta på helspänn, eftersom hon typ kolar om hon få i sig kiwi..
Nej, jag beställde inte den för att leka med döden, lovar!


Min söta Saris! ♥ Hon bor på min gata. Känns tryggt! Ha ha..





Världens bästa Sofia! ♥
Aldrig en tråkig stund när den här pinglan är i krokarna!







Snart Hawaii baby! Sara o hennes lover ska me på resan! :)

Sakanade våran 4e musketör, Lovely Emelie denna kvällen, men hon var busy på annat håll. Nästa gång sitter hon garanterat brevid, annars... ;)

Så nu får ni inte mer idag , även om ni tjatar, jag hinner helt enkelt inte, så ni får hålla till godo ha ha..

Ha en underbar fredag, spendera lönen smart och väl ;)

P&K!

Helg

och löning! det va f--en inte igår, herregud vad jag längtar efter min lön! Den här månaden har varit allt annat än kul, men jag har faktiskt gjort mig förtjänt av en redig klapp på huvudet, eftersom jag har lyckats spara en del till fick pengar! Vi åker om 2 veckor. TVÅ VECKOR!!! Helt galet, men i alla fall så borde jag ju glömma allt det här med lön, och bara gå och lägga mig och be nån väcka mig den 9e på kvällen, så jag hinner packa i alla fal... ha ha ha...

Kanske ska investera i en ny kaviar i alla fall, eller va säger du hjärtat... :)

Eller så lever vi utan Kalles randiga och fokuserar på det här istället.. ;)


Inatt sov man inte mkt kan jag lova, Micke o katterna borde betala trängsel-skatt här hemma!
Tror att det får bli en större säng snart.. Även om det är jättemysigt!!

Vissa sover ju ändå hela dagen också..


Olle Bus hittade en hög med ren tvätt som såg väldigt bekväm ut..




Kung Geronimo aka Gimmo. Mjau!

Va ska ni göra i helgen då? Vi ska på mysmiddag hos ett par kompisar imon! ska bli himla najs! Och på lördag ska min grabb hänga med sina andra grabbs och vara grabbs tror jag,( dvs öl, snus, wow och snack!)
och jag ska in till min starlight Jenny och fira hennes kille som fyller år! Vet inte vad vi hittar på men det spelar ingen roll, vi har så mys ändå!♥


Neee, nu blir det nog duschen i vanlig ordning, ska hinna förbi min lilla pärla Emelie på hennes jobb också, muntra upp´na lite ha ha.. Hon gillart!


♥ Min söta lilla svägerska! Puss!


Tjing for now!

GOMORRON!

Idag har jag varit uppe o diskat o städat sen halv 8! Jajamänsan serrö! Igår jobbade jag till 19 och sen skulle vi ju iväg o äta o kolla bio, så det var liksom ingen som kände hysteriskt mycket för att städa eller så då...
Men så imorse hörde jag min stackars sambo sucka över berget av disk, när han letade efter EN enda liten ren smörkniv eller kaffekopp.. och där låg jag kvar i sängen och fick dåligt samvete, det var nog 99% jag som stökat ner.. mohahaha..

Vi såg ju "Flickan som lekte med elden" igår, och den var riktigt bra, övriga i sällskapet var ganska överrens om att den första "Kvinnor som hatar män" var bättre, men jag tyckte faktiskt att det var mer riv i den här, ganska rå men bra. Har märkt att det är många killar som reagerat över våldtäktsscenen i första filmen, och det är ju himla bra..

Han spelar ju så bra Peter Andersson att man NÄSTAN hatar honom på riktigt..


Nä, dags för dusch och sen hoppa iväg på lyckliga skutt till jobbet!

Ciao!



Biokväll!

Ikväll ska vi se den nya Stieg Larsson filmen, "Flickan som lekte med elden" Hoppas den är bra, känner faktiskt mer för att sitta hemma o mysa i soffan, lite seg o småsnorig, men den första filmen va ju bra så det ska ändå bli spännande att se fortsättningen.

Först ska det bli lite mat, thai tror jag det blir! Mummmmsansaaa..
Lite uttråkad just nu så jag skriver mer en annan dag..

Svärmor, du ska få bild på stövlarna! Skickar till din mobil! Puss!♥

Tjing tjong!

Regn regn regn...

Nu var det slut på det vackra vädret, för denna gången i alla fall. Det fullkomligt öser ner här i lilla staden! Inte kul. Men det kommer säkert fler soliga höstdagar, får man hoppas.

Jag är tillbaka från Stockholm och en väldigt trevlig vistelse där, som jag skrev tidigare skulle jag ju upp dit med jobbet för ett redigt partaj. Firandet av att The Body Shop har funnits i Sverige i 30 år! Ni som gillar våra grymma produkter, och allt dom står för, kika in i närmaste butik! Massa gamla godingar har kommit tillbaka för en tid, bla morotskrämen, banan schampo, äppledusch o gurk ansiktsvatten m.m m.m .. värt ett besök! dessutom 30 % rabatt på dessa och många fler produkter! :) Sen kan man rösta på vilken av favoriterna man vill ska stanna kvar i sortimentet.

Förutom partaj på Siggesta Gård ute på fina Värmdö, så hann vi med att strosa på stan en hel del, det blev lunch i solen och kändis-span på Drottninggatan, lite shopping och ett glas vin på världens mysigaste uteservering i gamla stan.. kommer inte ihåg vad resaurangen hette, men allt i gamla stan är ju supermysigt!
Men sen kom hemlängtan krypandes o tågresan hem kändes ganska seg... Borta bra som sagt.. ♥

Ser ni kungen? 73e fönstret från vänster! Bästa att se lite allvarlig ut..

Alltså var det nån som såg tv 3´s nya dokumäntär igår kväll- Hollywood-fruar??? Jag vet inte var jag ska börja ha ha ha... HERREGUD!! Snacka om att leva i en bubbla! Dom verkar ju inte ha nåt viktigt för sig i livet, okej den ena verkar rätt mysig med hela sin stora familj och SOM hon längtat efter sin lillebror, men är det dialekten då som gör att dom låter så korkade? Jag erkänner att jag tycker det är jättefaschinerande att se hur folk, som aldrig behöver göra nåt tråkigt har det, dom som har en aldrig sinande källa av pengar, lyx och flärd, men måste man spela dum bara för det!? Eller, är det så att det faktiskt bara är den töntiga, svenska avundsjukan som spökar... Hmm..



Läste nånstans att Dolph Lundgren´s fru, Anette, som ju levt i la la -Land x antal år, startade sin egen affär och blev en riktig business-woman, det är ju helt rätt! Att man gör nåt intressant och inte bara låter mannen dra in pengarna, inte för att jag på något sätt är någon typ av feminist, det hade säkert varit kul i några veckor! Men sen hade nog jag blivit aningen rastlös.. när jag stillat min shopping-hunger vill säga. Och fixat hår och naglar. Och spanat på kändisar. Och legat på stranden. Men sen, efter det! ;)

Nä, nu ska jag dricka mitt goda och stärkande morgonkaffe, och sen dra iväg på nya äventyr, mot jobbet.
18 dagar kvar.. Aloha!

Höstmys...

Hej alla glada! Hoppas alla är glada :) det blir ju så mkt roligare då ha ha..
jag är glad nästan varje dag. Min katt Olle är just nu väldigt nöjd med livet, han har hittat en bit svart snöre, och det är tydligen så kul att han bara inte kan sluta jaga det.. han måste ha glömt att han tyckte det var lika spännande igår kväll.. hmm.

Ups! Kamerasnöret kom med. Sorry.

Idag har jag jobbat, va en ganska lugn dag, lite småtrist.. dom flesta vill ju förmodligen köpa kläder o skor nu istället för härliga kroppsprodukter! Som tur är hade jag världens gulligaste praktikant-Malin på plats så vi kunde tjattra lite o dricka massa kaffe ;) sen kom bossen tillbaka från sin semester i Kroatien, lite solbränd o fin, men det hade tydligen vart kasst väder hela veckan..otur! Men dom hade haft det bra ändå, som tur va.
Hoppas det är soligt på Hawaii... hehe.

HIT  SKA   JAG!

Jag har ju redan fått sko mig lite me två par nya stövlar, men jacka var ju oxå ett hett ämne på önskelistan...
Har hittat en göööör-fin (som vi säger på west-kusten) grå Odd Molly jacka, som ska bli min! :)
Min finaste Sofia jobbar i en underbar liten butik som säljer dessa jackor, och mkt, mkt, mkt, mer som man vill ha, och hon har fixat fram en till mig, typ den sista!

Tack baby-Fia♥ Hittat en bild på den! Nu längtar man ju efter kylan. Nästan. Not.
Jag ska ha den ändå, och svettas.

Inte exakt den, men väldigt lik min...♥
En annan Odd Molly favorit för hösten!

Så himla mkt fint från höstkollektionen.. dream..
VILL HA!
Cooolaste väskan!

Nä, nu ska jag tvätta lite och rensa i garderoben och se om jag hittar nåt ball att ha på mig till ett stort kalas jag ska på.. på lördag åker jag upp till Sthlm och firar The Body Shop 30 år i sverige. Grattis. Det utlovas tre-rätters, massa överraskningar, dans och artister. :) Hoppas man får en ballong.

Tjing!


Girls night out!

I lördags var jag hos min finaste Jensa på lite tjej partaj, hon bjöd på bubbel o massa gott snask, många sköna bönor var där, fina vänner som jag känt i många år, vi hade riktigt kul, lyssnade på massa bra musik, störde förmodligen hennes nyfikne granne lite för mkt o kacklade i munnen på varann om allt, så som bara sköna bönor kan! :)  Vi hinner inte träffas så ofta alla på en gång, det blir ju så med "åren", alla har ju sitt, jobb, plugg o hemma liv, men när det väl går i lås är det supermysigt! :) önskar att man kunde oftare..

Man kan säga att jag har två härliga girly-gäng, först då mina originals ;) som alltid har funnits där och alltid kommer att finnas, jag älskar er! Och sen har jag ett annat galet och störtskönt gäng som jag träffat på senare år, genom min pojkvän. Det är hans syster och andra flickvänner och sen deras kompisar..

Alla dessa damer har verkligen sin charm och personlighet och jag älskar dom alla av hela mitt hjärta! ♥

Lite bilder från lördagen!


Jag o min fina Jensa♥



Väldigt roligt!


Mathilda, Jenny och jag♥



Jenny o Jenny!



Jenny!



Och en Jenny till!
Dom är många dom där Jennysarna!

Jul?

Ursäkta men har jag missat nåt? Är det jul snart? Verkar ju inte bättre när dom redan, REDAN gör reklam för julkonserter på tv.. Jag älskar verkligen julen, tro mig! Men det magiska  försvinner lite när man måste börja matas med allt det där redan i mitten av september... värst är nog IKEA, me allt pynt redan nu skulle jag tro.. jag fattar ju oxå att det är för att företag och dylikt ska kunna boka trevligheter för sina anställda och så i förväg, men det är så trist att behöva se o känna av julen så tidigt.
Nä, det är ju fortfarande lite sensommar i luften, sol och torrt väder, lite krisp! Älskar verkligen hösten oxå, när det är så här fint som idag :)


Hur ofta säger man inte att man skulle sååå gärna skulle vilja bo i ett land där det är sol o ca 25C varje dag.. jätteskönt såklart, men jag tycker faktiskt att alla årstider har sin charm. Sen när det väl börjar regna och slasket inte har nån ände, då tar jag tillbaka allt jag precis skrev! Ha ha ha..

Som jag skrev i senaste inlägget så är ju min sommar inte riktigt slut än.. :)
Vi ska ut på en grymt häftig resa och jag längtar så jag går åt fullständigt-
Den 10e oktober kl. 09.40 lyfter vi från Landvetter flygplats mot HAWAII! (efter en redig shoppingrunda på taxfree-butiken såklart ;)

Sjukt är va det är.. och det ska bli j......t najs! Jag fick det här otroliga paketet av min älskade pojkvän när jag fyllde 30 i somras, han är ju bara bäst! Toppa det, ni andra boyfriends ute i landet he he..
Ni kan tro att jag tycker att det är jättekul att handla (det e ju kul i och för sig..) diska, städa, tvätta o laga mat nu för tiden! Ha ha.. Han kommer undan med det mesta kan man säga. ♥

Vi ska till Oahu, som kanske är den mest kända o besökta ön, och här finns ju då, vad det verkar som, väldigt bra shopping i Honolulu, Waikiki Beach, Pearl Harbour, massa underbara restauranger och mkt mkt mer... vi ska försöka ta oss till ett vattenfall där man kan bada oxå. 2 underbara veckor..

Så snart får jag ju packa ner solkräm o sommar klänningar o bikinis (alla mina 183 st) o åka på semester!
Hade verkligen skitväder på min semester i somras, så nu jäklar! Paradise, here I come! Om 3 ½ vecka då..'
Ska ta massa, massa bilder, men ett litet smakprov så länge.



Ha en underbar dag och
adjö sålänge!






Godmorgon alla sköna pirater!

Hoppas ni har sovit gott! Det har INTE jag.. inte ett skit! Nog för att det är jättemysigt att trängas med min baby i sängen, o kattliven oxå för den delen, men alla på en gång.. inte kul, som min söta lilla vän Sara hade sagt! Men här sitter jag nu i alla fall, efter en svettig natt, (det mindre behagliga sättet) och skapar mitt andra inlägg i livet!

Jag känner mig lite krasslig idag faktiskt, en retlig liten filur sitter i min hals o killas.. skönt med ledig f.m så man hinner rossla klart innan man ska möta alla människor under dagen. Rossla ja, låter som en pirat, rejält dragen på rom.. men en kopp hett te är det enda som kommer rinna ner genom strupen nu. Hade annars varit himla kul att va en liten piratböna.. leva livet som man vill och gå i frasiga klänningar på ett fartyg o bara skrika "Arrrrrgh!" till alla.. ha ha.. kan faktiskt se det framför mig! Ska nog bli sjörövare i mitt nästa liv, om man nu får välja hos sankte Per.. ;) Min kära pingla Emelie, hade blivit vampyr om hon fick. :)

Idag skiner solen över lilla staden, livet mitt är underbart, om jag får säga det själv, utan att nån spyr! Och jag har nya stövlar, 2 par som jag är kär i.. tack mamma!♥

Tänk att solsken kan göra så mkt! Även om jag ska gå o jobba sen så gör faktiskt solen att det känns roligare! Enda gången det inte är kul är om alla andra är ledig en härlig lördag t.ex. och ska åka till stranden, och man själv ska jobba..

Sol ja.. det ska jag få en rejäl dos av snart.. ska åka till andra änden av jorden, ett paradis ska det vara, långt långt bort. Vart? Det avslöjar jag snart, för nu ska den här piraten äta frukost!

Puss på er.. Aaaarrrrgh! :)

Hallå!

Här har ni, ytterligare en bloggerska ha satt sina fingrar på tangenterna! Vete fasen hur det här kommer att gå, men har tänkt ett bra tag nu att f..n va skönt det hade varit att skriva av sig lite ibland.. så det får gå precis hur det vill! Älskade att skriva sagor när jag va liten, och vann banne mig en berättelse-tävling i 5an, så detta får väl bli sagan om mig då! Har liksom inte bestämt innehåll o utformning än, inte för att jag tänkt att min blogg ska ha en viss inriktning, men ändå. Jag får helt enkelt börja lite smått och så tror jag att den formar sig själv!

Jag, me, moi..  Nina heter jag, kort o bra, inga konstigheter med det eller nån vacker historia bakom eller så (vad jag vet i alla fall..) föutom att alla tror att man heter Carolina eller Kristina EGENTLIGEN.. kan man inte bara få ha ett kort o bra namn utan att man heter nåt annat EGENTLIGEN? Får svara på den frågan alldeles för mycket tycker jag.. Tack mamma o pappa, jag gillar mitt namn! ♥

I somras, närmare bestämt den 14e juni, passerade jag det lite tabubelagda och ångestframkallande strecket 30.
SO WHAT! Det är faktiskt kul o befriande att känna hur man mognar, och blir mer o mer självsäker med åren, för det är inget fel med det! Det enda som känns läskigt är att man om 10 år är 40, om jag räknat rätt.. ;)

Jag bor i en liten mysig lägenhet tillsammans men min pojkvän, som helt enkelt är den bästa på denna jord, o våra två katter, Gimmo den mystiske och Olle den fjantige, jag vet, man får inte döpa en katt till Olle, men han bara va Olle liksom ha ha.. kommer bilder på dom små liven snart.
Jobbar i en affär där jag säljer härliga bodylotions, duschkrämer o smink m.m The Body shop för er som känner till det. Trivs mkt bra på mitt jobb, har världens bästa chef, som egentligen inte alls beter sig som en chef, men det gör henne bra ännu bättre!

Well, well.. bor i en söt liten småstad på westcoasten, där många människor trängs på en liten plätt känns det som, många vill bo här! Men det är ganska trevligt tycker jag, dom flesta i den här stan är väldigt trevliga, och det är fint här oxå, nära till mitt älskade element havet..

Lite kort om mig! Hoppas att detta ska bli en rolig blogg att läsa, ska försöka uppdatera ofta, men det beror ju lite på hur mkt man får ha datorn i fred.. gäller kanske att komma hem först, men med en sambo som är lätt WOW-beroende, så får vi väl se hur det går med den saken!

Till sist vill jag tacka min lilla darling, tillika älskade svägerska, Emelie, som har hjälpt mig idag att kliva in i bloggens värld! Tack för du fick igång mig! Och för att du finns! Puss!♥
Har även en länk till hennes fina blogg, som är ett måste! En sällan skådad pingla med ett enormt stort hjärta, läs hennes blogg, om allt, inte bara mode bla bla bla.. utan många andra viktiga saker i livet som alla borde stanna upp o tänka på ibland.

Tjing for now!




RSS 2.0