Whaaaaat?

Ni som har saknat mig, ni som undrar vad som hände, ni som känner att ert liv är meningslöst utan min blogg... frukta icke. Jag är fortafarnde här.. MEN nåt jättekonstigt har hänt på min sida, allt är krympt till Nisse Karlsson pyssling size! jag ser inte ens va jag skriver, säkert nå´ra stavfel här och där.. lite jobbigt att blogga då.. annars har jag ju lite och skriva om.. men det får ni helt enkelt vänta på och se fram emot..

Under tiden, kan NÅGON hjälpa mig med detta problem och kanske förklara hur jag ska göra för att återgå till normalstorlek?!?

Har redan provat med "tjillevippen"

Over and out.

Så var man tillbaka då..

efter en härligt, underbar tripp i solens land.. skönt har det varit, att känna solen i fejjan, vattnet mot kroppen och sanden mellan tårna. Denna gången skippade vi pyramiderna, been there-done that. Så istället plågade vi oss igenom en något obekväm bussresa till Luxor, ganska intressant, men för min del lite fööör varmt.. bara 49c och vindstilla. och bara en giftig Nilen att doppa sig i om man blev badsugen - vilket undveks.

Något som jag däremot verkligen gillade var den efterlängtade snorkelturen... massa fina rev och balla firrar, sköldpaddor och stora svarta sjöborrar! Så häftigt att sväva över rev och undervattens stup, fiskarna var ju inte direkt rädda heller utan simmade nyfiket brevid.. måste göras igen! Vi tog en dagstur med proffsiga Colona Divers.

Jag dök med tuber en gång i Grekland, men den havsbotten är ju dödare än Elvis, så det var ju inte lika skoj.
Röda Havet däremot ska ju vara ett av  världens artrikaste hav!





♥          ♥          ♥          ♥           ♥           ♥          ♥           ♥          ♥          ♥           ♥        



Resekompisar Niklas o Pillan!



Skönt eftermiddags chill...



Kolla sköldpaddan! Plask plask..



Ett av reven.. svårt att tro att det är ca 4 meter





En dag på havet



Karnak templet i Luxor



Jättestora stenar!



En liten del av en enorm obelix, och en liten älskling! <3



Tusenåriga ruiner som man fritt fick vandra runt i.. ganska mäktigt..



Den underbara utsikten från balkongen...



Vattenpipa!



Drink of the day va ROSA!



All in clusive...



Min älskling, låtsas va glad. fast han är det.. typ ha ha..



Marinan


Hotellets yngsta gäster.. mjau!

Annars rullade semesterveckan på ovanligt snabbt.. fattar inte riktigt att man är hemma igen, hade mer än gärna stannat några dar till för att känna mig nöjd, men verkligheten kallade och sommaren har ju knappt börjat, så den  bjuder garanterat på fler äventyr! :)

Om inte annat väntar Hawaii nästa höst... <3

RSS 2.0