Sista november...

Hej alla tomtar! Hoppas ni mår bra. Jag har gjort nåt otroligt korkat.. inte ens min Siba-expert till sambo kunde hjälpa mig med detta. Mitt minnes kort har på nåt mystiskt sätt hoppat in, helt av sig själv, på fel håll i datorn, och jag får nu inte ut det. Det är fast där, för evigt! Jag kommer aldrig mer att få ut det, och får nu istället köpa en kabel ifall jag vill ha några mer bilder till datorn som jag själv tagit.. så idag har jag sorg.

Annars är det grymt! Har haft en skön sova-ut.morgon, nu ska jag äta lite frukost, däremot kaffefri.. för vi har slut på kaffe.. hade dom inte det i Ullared tro.. och mossa till advent-staken glömde jag me, eller den va så taskig så vi sket faktiskt i den.. får gå till ICA sen!
Idag ska jag baka lussekatter!
Nää inga katter i ugnen här, om jag får bestämma vill säga.. hmm..
men såna här blir det!
Mums...
Tjing!

Advent...

Idag är det första advent, första ljuset ska tändas.. Mys.. och idag har jag varit i Ullared och trängts med halva Sverige på Gekås! Det var en upplevelse får jag säga! Det var verkligen som på tv, alla fruntimmer springer runt med panik i blicken, fullas kundvagn vinner liksom.. men inte vi inte, vi tog det lilla lugna och strosade coolt runt i detta enorma komplex. Jag tänkte inte köpa nånting, men mina shopping kompisar för dagen, Niklas och Pernilla, skrattade lite lätt åt mitt försvarstal.. och mycket riktigt.. 600 spänn senare stod jag ju där me en fullproppad påse, sköljmedel, tops, shampo, balsam, plastpåsar you name it!

Men hittade faktiskt en fin klänning också.. och en locktång som jag spanat in mig på , för halva priset!!
Så jag var rätt nöjd med min Ullareds-tur, trots allt.. jag som ALDRIG skulle åka dit. Men det dröjer nog innan jag åker igen. kanske..
Annars har helgen dragit förbi, alldeles för fort, men det har varit en jättemysig o bra helg!
Fredag var myskväll hos mig  med Emelie o Pillan, brak o kaneler ha ha..
Em and me!
Posing Pillan!
På lördagen var det julklappsshopping med syster dotter Emilia, vi gjorde bra ifrån oss och fick köpt lite klappar, strosade i Hag a och Linné, åt lunch i Saluhallen och hade det supermysigt! ♥
Sms:a sms:a sms:a.... Lill-Pluttan!
Shopping sugen moster i Haga.
Och på kvällen blev det ytterligare lite partaj, först hos Emelie, fina Fia va där och Lill-sebban o hans polare, kvällen avslutades på Ester, för min del i allafall, medans dom andra dansade vidare bort mot Mingel drog jag min trötta kropp hemåt, tack brudar för en super mysig helg!
LOVE!♥
Nu ska jag slå in lite klappar, värma lite glögg och snart få krama om min älskling som är på väg hem från jobbet♥
Ha en mysig advents kvälll!
Tjipp!

Hej fredag!

Idag är det fredag! Och min lediga helg står och knackar på dörren. Kom in, kom in säger jag, välkommen!
Härligheterna börjar redan ikväll, lite gott vin, Idol-final, sällskap av några sköna brudar och så är nog den festen igång! Kvällen avslutas förmodligen på nåt av alla dansgolv här i stan. I like!
Imon är det stora julklapps-shoppar-dagen men allra sötaste Emilia, vi ska mysa i göteborg hela dagen och bara ha det skönt! Jag har redan shoppat lite, både julkappar och tidiga klappar till mig själv.. he he..
lön på mitt konto är som att slänga färs till lejon ha ha ha... men det var inga impuls köp i alla fall.. eller jo, stövlarna, men jag hade faktiskt tänkt på sådana stövlar innan, men kanske tänkt att vänta lite, men dom var perfekta, och helt klart under förväntad prislapp! Många "men" där, MEN så är det ju när man ska bortförklara sig.. ;)
Här är dom!
Hmmmm.. snygga va!
Klänningen som egentligen är en kjol! Sorry mina tår kom me..
Köpte till ett svart resår-skärp, himla snyggt!
Och så blusen från H&M
Tack o hej för idag, hoppas ni alla får en skön och ball helg!

Julpimp och vampyrer

Ikväll är det dags att se "New Moon". När jag hade sett den första i serien, "Twilight", så kändes det som hösten och "New Moon"-premiären var ljusår bort. Men nu är det alltså dags! Jag, Emelie och Sara ska ladda me godis popcorn och dricka och sjunka djupt ner i stolarna, det kanske blir läskigt.. Har hört både ros och ris.. men det får ju var o en avgöra.
Han är deppig den där Edward...
Snart är det helg! Tjohoo.. känns som evigheter sen.. antagligen för att jag var så ENORMT vuxen och präktig och stannade hemma hela förra helgen ha ha... men nu blir det galej redan på fredan! Ska till Västergatan 8b och partaja me vampyrerna ha ha.. ska bli jättenajs! Får se vilka vi blir, men ball blir det i vilket fall, det vet jag! ♥
Ny stass har jag oxå! Igår inhandlades ett stycke klänning på Indiska, i massa härliga färger, rosa lila, orange.. lite grönt.. lite orientalisk sådär, sååå himla fin! Kommer bild på den! Och ett par svarta stövlar! Super läckra!
Igår lekte jag pensionär och satte upp nya gardiner (eller gardäjner som vi säger i vår familj, iaf på den Motalska sidan) och satte även upp mina fina advents-ljusstakar! Men inga tomte-gardiner här inte, utan bara fina gräddvita lite lätt mönstrade, och svarta stakar! Det blev jättefint, men det saknas lite fina blommor, tror dom jag har får vika hädan snart.. händer liksom inget spännande med dom, dom är bara gröna, växer åt konstiga håll så krukorna nästan välter, näe, dom åker ut idag! Vet inte om jag vågar köpa julstjärnor.. dom är ju så fina, men  jättegiftiga för katter.. Hmm...
Fina!
Apropå julpyssel, så såg jag Pernillas Jul på Tv4+ igår, så himla mysigt program!
Hon är ju ganska fnittrig den där fröken Whalgren, men ball! Jag tyckte hon va too much förut, men så såg jag en intervjuv men henne och brorsen Niklas för ett tag sen, och fick en helt annan uppfattning. Dom är inte alls så präktiga och helylle som man kan tro, snarare var dom dö-trötta och fullständigt fed-up med svenska folkets stämpel på dom, "vi är inte familjen Von Trapp"... som Niklas sa, "det är en ganska hård jargong hemma."
Sen började jag läsa Pernillas blogg på Mama, och nu gillar jag henne jättemycket, hade inte riktigt fattat hur hårt hon jobbar, hur mkt skit hon fått av media i alla år, och hur j...la tufft hon hade det med sitt svin till exmake.
plus vilken underbar och cool mamma hon är till sina 4 barn. Sen har ju tjejen en garderob att dö för.. Respekt.
I Pernillas Jul" pysslar h on med barnen och vänner, lagar mat och bakar hemma i sitt fina hus. 30+ varning där ja, men jag gillart! ;)
Med minstingen Theo.
Hon bakade en pepparkaks-cheesecake, som verkar supersmarrig!
Ska testa nån dag! Kanske en hit på julafton!

Naäe...

va är det för fel på SVT?
Nu är det snart dags för årets julkalender. Och vad har dom hittat på i år, undrar man ju med höga förväntningar.. eller nä, jag har faktiskt helt tappat hoppet om att svt ska lyckas med en mysig julkalender nån mer gång.
Temat i år- SUPERHJÄLTAR i rymden. HUR juligt, mysigt, sagoaktigt och mystiskt är det??
Det va bättre för, Trolltider, Teskedsgumman (ok, då va jag inte ens påtänkt, för det var 1967..) men Sunes jul, Mysteriet på Greveholm, Jul i kapernaum.. dom var ju mysiga juliga sagoaktiga och mystiska.
Men va fan.. superhjältar.. naäe.. ! huvudsaken är ju att barnen tycker det är ball, men ändå..
Underbara Trolltider!
Pappa Rudolf, en sann julhjälte! ♥
Lilla staden kapernaum.
Nä, nu ska jag snabbstäda hemma duscha och ge mig ut i världen!
Ha en bra dag, shoppa inte ihjäl er! ha ha..
Tjing!

Go´kväll!

Nu har vi kommit en bit in på den här veckan! Shit va fort det går ändå.. imon är det onsdag och lite av en lyckodag!
För det första fyller världens bästa chef år, och ska firas med present, blommor och varm choklad o bulle! :)
Sen är det ju löning, vilket alltid gillas av undertecknad.. $ KA-CHING!
Jag ska ta en liten tur på stan innan jag börjar mitt arbete kl.13, bl.a hämta ett paket från H&M som kommit med posten, inte mina kuddar och det där än, men lite stuff som jag beställt tidigare, bla ett par nya mysbyxor, en blus och en päls-krage, som jag ska pimpa min skinn-jacka, fusk såklart! Skinnjackan oxå!
Blir nog fin-fint tror jag! Sen ska jag spana lite närmare på en klänning på Indiska som jag såg häromdan.. kan bli en fredags hit! :)
Försökte hitta en bild på den men det va en jäkla kass hemsida Indiska hade, där fanns ju knappt nånting att se..
Väldigt snopet, med tanke på att deras affärer är fullproppade med fina kläder o inrednings grejer...
Skärpning där! Tänk på oss bloggare och vilken fin reklam vi gör för massa olika företag-Helt gratis!
Ja ja.. här är brallan och pälsen i alla fall! Blusen får ni se live, den var slut och fanns inte kvar på H&M:s hemsida.
Annars har det inte hänt så mycket idag, jobbat mest, ganska lugnt.. ... ...
Nu är jag så trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna.. Olle han är smart, han har redan gått o lagt sig, han tänker minsann på att det är en dag imorgon också!
Och det är ju sant, så godnatt alla mina fina sov gott!
P.s imon ska min baby köpa en ny dator.. så imon är denna MIN MIN BARA MIIIIIN! Mohahahahahaha....
Godnatt!

Tråkigt!

Idag är jag ledig och skulle gjort massa vettiga saker, typ städa lite, ta tag i mitt badrum som behöver en sån där grundlig under-badkaret-också-städning... men det bidde inte så.. men däremot va ja duktig och gick till husläkarna för att få min gris-spruta.. men det fick jag inte då.. bara barn och ungdomar upp till 18.. om dom bara visste hur lång tid det kommer ta igen, innan jag går dit för en sån sak.. morr.

Annars sprang helgen förbi, lugnt o skönt hemma på fredagen, lördag jobbade jag mig svettig, sen handla lite och hem.. hu va mörkt det är på är på kvällarna nu! Väl hemma var jag lite villrådig, ville hitta på nåt men ändå var det skönt att va hemma.. blev inbjuden till stora stan och min fina Jensa, men min kropp orkade inte. Min Micke skulle hänga me grabbarna, så jag la mig i soffan.
Suck. Ensam. Tråkigt. Blä.
Deet är inte ett dugg synd om mig, kände mig lite lonely bara..
Nästa helg däremot blir det najs så det bara smäller om det, jag o min baby ska på middag hos bästaste Jenny O Rickard för en afton-supé ha ha.. ska ÄNTLIGEN få kolla in deras hus, som dom ganska nyligen köpt. Ska bli sjukt skoj! Förra middan var lite av en succé, så det här kan ju bra bli minst lika bra :)
Blir det "Rollin down the river" på lördag, Jenny?
På lördag dag blir det dessutom supermys med min lilla niece, Emilia! Vi ska göra stan o shoppa julklappar, äta lunch och strosa i Göteborg tills vi mår illa! Hela dagen är Nina+Emilia- Dagen!
Men först väntar en veckas hårt (?) jobb, hoppas ni alla tar er igenom den lätt och smidigt!
Ha det så mys i mörkret, eller tänd en lampa!
Adjö!

Fredagsmys och minnen...

Äntligen fick jag en efterlängtad hemma mys kväll! Min för dagen lediga älskling hade vart och handlat massa god mat o satte igång med middagen när jag kom hem från jobbet.. :) GILLART! Så nu är middag och första delen av IDOL avklarad, Micke kollar Bruno... inte riktigt min humor.. jag bloggar.
Min lilla Emi-lovie skulle kommit förbi, men det blev andra äventyr för henne ikväll! ♥
Frågan är vad som händer imon. . lutar åt hemmakväll.. Vi får se!
Bjuder på lite sköna semesterbilder så länge...
VÄLDIGT  tidig lördagsmorgon på Landvetter..
En blekfis, men till mitt försvar, det var första dagen!
Vårat ställe..
Waikiki Beach
Och från sin andra sida.
Waikik strip!
Jag hade ju ett mission på Starbucks- en termos till lilla svägerskan! ♥
Blev en till mig oxå!
The Surfrider- flott hotel.
Duke- Father of surf. Lite av en gud här på Hawaii. Cool snubbe!
Sara o Jag!
Underbar natur, överallt!
Det här är utsikt!
Minnesplatsen för the Arizona, under ytan ligger fartyget kvar, med hela besättningen...
Man skulle klä sig respektfull på Pearl Harbour, sa dom, och jag gick på begravning.. ;)
Alla andra såg ut som Sara! ;)
Som fisken i vattnet! ♥
The USS Bowfin
Ford Island, här spelades en del scener ur filmen "Pearl harbour" in.
Här har också en del filmer spelats in, bl.a "You, me and Duprée och "51 dates"
en helt magisk plats..
Japanskt tempel uppe i bergen
Masssa fisk!
Och så lite party bilder! En fördrink på hotellet!
Alla drinkar 20 spänn.. ;)
På ett lokalt ställe, "Mad dog"
'
Shoppa!!!
Lite av dagens fångst!
I did NOT fell at Dior.
Hilton´s lagun.. iskall! Men läcker...
Strandliv, man kan ju ha det jobbigare.. längtade inte direkt hem här..  ;)
Jag längst bort!
Redo!
Här på "Cheeseburger in paradise" fanns dom godaste hamburgarna vi nånsin ätit!
Rejält höga vågor på North shore, men lite svårt att uppfatta på denna bilden.
En stund efter la dom flesta surfare av, eftersom vågorna växte nåt enormt på bara ett par minuter.
Scary!
Uppe i bergen
Ännu mera strandliv..
Min Schteeekare! ♥
Drink i baren innan Dukes!
Sara o Kicki!
På "Dukes" sååå god mat, jag åt Mahi Mahi- god fisk!
Någon blev erbjuden modellkontrakt på stranden- nästan.. han var lite för kort (!?)
Ett gött gäng! ♥
Livet är skönt!
Jag o Sara fullkomligt drar in dom sista strålarna, sista dagen..
Het sand...
'
Trädkramare!
Hanauma Bay
Polynesisk dans i parken
Här plaskade små sköldpaddor längs strandkanten, eller ganska stora faktiskt..
Dole plantations
Vårt transportmedel för dagen, ö-tur! Med pratglade chaufför/guiden Cliff :)
Godast att plocka från trädet och äta direkt!
Blåsigt på utkiksberget!
Och så kom det ju en dag när det var dags att åka hem.. hur lite man än ville..
Mitt i natta begav vi oss mot flygplatsen, efter 2 underbara veckor...
men flott värre, en vit limo plockade upp oss! Ha ha...
Aloha and mahalo Hawaii, för den här gången. Vi ses igen.
Over and out.

091130

Såg en interjuv nu på morgonen i Malou´s program, Efter tio, med regissören Lee Daniels. Han har gjort filmen "Precious". Den handlar om en sexton årig flicka som bor i de taskigaste kvarteren i Harlem, under hemska förhållanden. Hon är gravid med sitt andra barn, bor med sin ömma moder, som behandlar henne som en slav och misshandlar henne, samtidigt som hon försöker klara skolan och livet i övrigt..

Har bara sett trailern än så länge, men vill se hela filmen snarast! Så långt borta från det liv jag lever här, men jag tror att detta är en film som alla borde se.. som Lee sa själv i en annan interjuv; "Bara för att Barack Obama är president, betyder inte det att 89 % av alla svarta amerikaner inte lever i fattigdom"
Även om jag tror att Obama är den förste president som är intresserad av att göra något åt det..
Gabourey Sidibe spelar rollen som Clareece "Precious" Jones. Med i filmen spelar även Mariah Carey och Lenny Kravitz. Gratis!
Lee Daniels emellan mariah Carey och Gabourey Sidibe.
Tack o hej!

I have a crush..

on Victorias Secret.. ♥

En dag på Hawaii kunde inte tre bikini-brudar hålla tillbaka sin shopping-lust längre, eller så talar jag bara för mig själv.. Hmm. Såå vi tog Pink Line från Waikiki till Ala Moana Shoppingcenter! Yesss! Jag hade hittat mitt paradis på jorden..
> Så här fint var det där..
butik efter butik med glassiga märken trängdes på marmor gator o torg, en del hade vakter i dörren med väl synlig öronsnäcka, vi tror att dom gör en kreditupplysning innan man ens får gå in där.. ha ha.. så vi sket i det!
Vi klappade koi fiskarna istället! :)
Men vi hittade, såg och shoppade väldigt mycket annat! Speciellt för dagen var att hitta den hett efterlängtade Victorias Secret- butiken.. och där var den plötsligt!
Den här bilden är från deras grand opening bara en dryg vecka innan vi kom till Hawaii.
Det var verkligen en fröjd för ögat att komma in där, det fanns allt en flicka kan önska sig..
Jättefina underkläder, såklart, men också fina toppar, bikinis, myskläder- you name it!
Butiken var uppdelad i olika avdelningar- comfy cotton, basic, exclusive, very sexy, m.fl.
Och sååå jäkla cool inredning! Vid varje hylla eller byrå fanns små lådor som man själv fick rota i för att hitta sin storlek, det kändes som man var hemma i sina egna lådor fast finare.. Och allt gick i svart, benvitt och rosa, med fina takkronor, ljus stakar, skåp och hyllor, kändes lite som ett lyxigt dockskåp!
Vägg i vägg låg ungdoms avdelningen PINK, där det mesta gick i ja- rosa.
Jag köpte massa fina trosor, linnen, en turkos siden -morgonrock, bikini och en massa skönt lyxiga hudvårdprodukter o smink.. HEAVEN! Jaaa vet, jag är ju The Body Shop personifierad, men på den här fronten tycker jag att man får ha en lover.. hi hi..
Här är lite av det jag köpte :
Min är nr 2 ♥
Bodymist, lotion och kombinerad bubbelbad-dusch och shampo som doftar spunnet socker- I LOVE- har redan ångest för att det ska ta slut..
Små godisar! Och serien Pear glacé.. ljuvligt fräsch...



Body glimmer swirl cream! ser ut som godis, doftar godis!
min nr 2 från vänster :)



Serien Sexy Little Things Noir, doftade rent ooch fräscht.. köpte lotionen på bilden, vågade inte köpa mer vätskor med tanke på att mitt bagage redan vägde en del.. men nästa gång, då åker jag tomhänt hemifrån!!




Min fina bikini!




Och dom här vingarna.

Näääj! skoja bara, men snart är det ju dags för V.S årliga Christmas show! Närmare bestämt imorgon i New York! Whohooow! Kommer nog snart på tv, traditionsenligt.
Gissar att både jag o sambon kommer sitta klistrade ha ha..

Nä, nu får jag sluta shopping-drömma för idag, tvättstugan ropar- hallå!

Ha en underbar dag alla fina! You know who u are.. ♥

Tjing!





Effektivitet...

är knappast ett ord som brukar beskriva hur jag fungerar.. men jäklar i mig vad jag har ändrat mig!
I morse har jag superstädat hela lägenheten, dammsugit, diskat, gjort rent i kattlådan (t.o.m den är superfräsch!)
dammat och torkat av överallt.. såå skönt!
Julstädat lite kan man väl säga.
Härom kvällen satt jag och min baby, i vanlig ordning och myste framför tv:n, eller ja, han satt med sitt wow och jag halv kollade lite på feel-good-movien "Rasing Helen" med Kate Hudson, samtidigt som jag kollade  H&M:s katalog, Home Edition, maaassa fina kuddar o handdukar o plädar.. så idag beställde jag lite fint till hemmet, 2 kuddar, en jättefin glesstickad tunn pläd, som jag längtar efter att vira in mig i, och fina kökshanddukar. Ville haft en svart löpare me guldpaljetter till köksbordet oxå, men den var slut..  billigt var det oxå, kul me lite moderna inrednings grejer som inte kostar guld!
Kommer i mitten av december!
Den juliga varianten av H&M Home
a
Sköna svala färger..
Tyvärr kunde jag inte få in bilder just nu på det jag beställt, ni får komma hem på glögg-mys och titta när det kommit istället! :)
Snart är det premiär för New moon... äntligen! har väntat alldeles för länge nu tycker jag!
Vet en som nästan inte överlevt denna längtan, hon var nära där ett tag att gå över till den mörka sidan.. men nu kanske vi får behålla henne här i ljuset..
Draculas dotter..
Helgen här i lilla staden var supernajs! Fredagen blev en sån där spontan, när man har som roligast, efter en sjukt stressig dag- svägerskan o jag rockade loss till Peter Siepens glada toner på Ester, vi blev utnämnda till dom hetaste brudarna för kvällen ha ha ha.. sjuuukt kul hade vi! mer sånt!♥
Och lördagen firades återigen på Ester, tre födelsedagar, tre underbara människor, tre gånger ja må hon/ han leva!
Nästa helg blir lugn lugn lugn.. inte sugen på partaj för 5 öre, skönt.
Nu blir det inte mer idag, jag önskar er alla en fantastisk dag i detta underbara väder..
roligare än så här blir det inte!
Tjing!

Längtar..

Snart är det jul. Det är ett faktum. Nu kan ingen längre säga att det är långt kvar, för det är det inte!
Jul i min värld börjar nämligen den 1:a december. Och idag är det den 11:e november! Fattar ni, halvägs in i november. Det är sjukt va fort det går! Och nu börjar ju myset oxå.. jag älskar julen! Allt känns så varmt, gosigt och godhjärtat på nåt sätt. Och så får man göra fint hemma också...  :)

Jag ska göra som jag gjorde förra året (vilket känns som för 2 månader sen..) och inhandla de flesta julklapparna redan nu i slutet av november. Med tanke på hur jag jobbar runt jul, är det omöjligt att slappna av och strosa runt o handla i december. Så det mesta ska va klart innan, så kan man ju bara mysa runt o komplettera lite, och tycka synd om alla som stressar runt den 23:e! Funkade jättebra förra året i alla fall..
Redan igår, efter jobbet, tog jag en liten spanare på stan faktiskt. Bara kollade runt lite på eventuella klappar, jag är inget freak! ;) Men det är så skönt att ha lite koll innan, det går så himla smidigt sen då!
På Hawaii var det jul redan i oktober.. Krockade lite med Halloween... men vad gör det i" Landet- mer-större-bättre"? Enda skillnaden var att dom hade snäckor i sina granar ha ha ha..
Även om julen sprider den där känslan av värme och vänlighet, så är ju allt långt ifrån bra ute i världen.
Delvis därför har jag nu bestämt mig för att gå med i Postkod lotteriet! man kan ju då vinna massa pengar, men det som är så grymt är ju att man samtidigt skänker pengar till många olika hjälporganisationer i Sverige och runt om i världen! Man betalar minst 150 kr i månaden, skänker därigenom pengar och är samtidigt med i utlottningen av massa miljoner! Kan ju knappast bli bättre! :) jag är med!
Nu är det slut för idag, ska kila iväg till jobbet och, ja faktiskt julpynta! :)
Kul!
Tjing!

Stockholm!

Igen! Iu ska jag bara packa ner det sista, duscha och sen åker vi så sakta mot hufvudstaden och Frida! Wohoooo va kul det ska bli! inte så himla party sugen (förkyld o hängig..) men det är så härlig att mysa me tjejerna och bara sitta o prata om allt o inget, vi känner varann så väl att vi är som systrar, vi har hjälpt varann genom diverse draman i livet och allt, allt bara liksom stämmer jämt.. guldbrudar! ♥

Sen blir det ju en lång dag på stan med lunch och shopping! Och utgång såklart!
Jag har iof shoppat klart, det löste sig fint på Hawaii.. men "kolla" kan man ju alltid.. hehe..

Har lite dåligt samvete att jag lämnar min älskling som är ganska krasslig.. men han är faktiskt "bara" förkyld!
Förlåt baby, hoppas du inte är ond på mig! hi hi.. ♥

Puss o kram skumbanan!






Grattis på födelsedagen!

I dag fyller min bästaste svåger Stefan år! Hurra hurra! Taskig som jag är så kommer inte jag på hans kalas på lördag.. men det är ju bara för att jag ska åka till Stockholm (igen..)
Men han ska få en extra fin present nästa gång vi ses! Lovar! Missade förra familje kalaset oxå, för att jag var... i Stockholm!

Min syster är mindre nöjd, men otroligt förstående.. ♥ Hi hi..
Sen missar jag även svärfars födelsedag.. sorry igen!! Jobbigt när allt krockar, men jag lovar komma o mysa hos familjen Rohana snart också!

Jag ska äntligen få träffa allra underbaraste Frida i helgen, Frida är en av mina bästa och äldsta vänner, alltså, vi kände varann innan vi visste om det, för våra föräldrar jobbade ihop när vi  knappt var påtänkta, lustigt nog, sen träffades vi och även min fina Jenny också, bara sisådär 15 år senare, och har varit oskiljakliga ever since! Numer bor Frida i Stora staden på östkusten, och vi andra westcoast-bönor missar ju inte en chans att komma upp o lira lite i huvudstaden när det bjuds! Vi drar på fredag dag och kommer hem sönd em-kväll.

Kommer bli en kul roadtrip och en härlig helg med massa minnen! :)

Jag är förkyld och hängig och snorig, men chefen hann före att sjukskriva sig, så jobbet here i come.. yieehaa.

Skulle ju gått o tagit läskiga sprutan igår, men det fick man ju inte om man redan var krasslig, eftersom man tydligen blir rejält sjuk då, sååå jag väntar till nästa vecka då. Om jag lever. Skoja bara.

Tjing!

Jag på waikiki Beach. bara en sån sak  :) Kommer fler bilder!


å så tar vi det en gång till...

hosta, snuva allmänt hängig.. suck. Jag är förkyld igen. Men det är bara att bita ihop, ta det lugnt och hålla mig varm, så ska jag nog överleva den här snuvan också!
Se va det ju det med den där svininfluensan med.. vaccinera eller inte.. men tanke på mitt taskiga immunförsvar, så har  jag bestämt mig för sprutan. Jag veeet, jag var jättetrött på allt tjat om detta för ett tag sen, och bestämde mig för att bojkotta hela skiten, men nu har jag lyssnat och läst,och  litar på läkarna som kan det här. Ska fråga pappsen också, han jobbar ju på sjukhus ju!

Nu ska jag packa ihop mig och dra mig plågsamt bort till jobbet. Skönt att sluta tidigt idag, vila-vila-vila!!!

Hawaii känns nu långt borta, vilket är så, så  sorgligt.(kommer bilder snart) Vill verkligen tillbaka. Men vi myser hemma nu min älskling och jag ♥ Och drömmer om nya äventyr. Är såå otroligt lycklig som hittat min själsfrände.. :)
Det är guld!

Hejdå!


RSS 2.0